Cum a lipsit Săndel, fratele Andrei, de la propria nuntă

Invitat sâmbăta aceasta, de la ora 17.00, la „2k1”, alături de soţia sa, Aurora, îndrăgitul interpret de muzică populară Săndel Mihai, fratele Andrei, a făcut destăinuiri la rubrica „Nunta noastră”:

„În acel an, zilele oraşului au picat chiar de nunta noastră. Andra şi Săndel promovau atunci primul lor album şi, deşi spectacolul trebuia să fie sâmbătă, din cauza vremii a fost amânat pentru duminică. Au insistat primarul şi toată conducerea oraşului, aşa că socrul meu a zis că nu moare nimeni dacă lipseşte mirele o oră. A plecat pe la 8 şi n-a mai venit până la sfârşitul nunţii”, a povestit Aurora, printre hohotele de râs ale celor din platou.

„Când a venit nu mai era nimeni, eu îl aşteptam să mergem să plătim. Pleca lumea acasă, ne felicita, că deja era 10 jumătate şi la noi pe la 11 e gata, erau prieteni de-ai lui din alte localităţi, pe care nu i-am vazut în viaţa mea. Ei mă felicitau şi eu ziceam <<Doamne, şi voi aţi fost la nuntă?>>”.

În platoul „2k1” au mai fost Wilmark şi soţia sa, Ioana şi Sonia Trifan şi soţul său, Andrei Neagoe.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.