“Cronica Carcotasilor”: Adelin Ochisor transmite din mijlocul grecilor

Adelin Ochisor este mereu in mijlocul evenimentelelor. De aceasta data el va prezinta un reportaj cutremurator si absolut senzational despre situatia dezastruoasa din Grecia. Din portul Pireus din Atena, Ochisor transmite pentru “Cronica Carcotasilor” (Prima TV) reactia oamenilor disperati din cauza iesirii Greciei din zona Euro.

Viata e grea in tara elena. Grecii sunt nemultumiti de decizia nemtilor de a le sterge datoria externa. E de nesuportat programul impus de germani, prin care elenii ar trebui sa merga la munca si miercurea. Pai cum sa munceasca saracutii si miercurea? Nu trudesc destul in zilele de luni, marti si joi, a fiecarei saptamani, de la ora 9.00 pana la 13.00? In plus, mai vin la munca si dupa somnul de dupa-amiaza, de la 17.00. Pai credeti ca e usor sa verifice in fiecare saptamana starea maslinilor?

Dupa ce ca folosesc foarte multa benzina pentru alimentarea scuterelor, mai sunt si in pericol sa faca insolatie. Noroc ca se pot racori in apa marii. Ce vor nemtii, sa-i omoare cu munca pe bietii greci? Noroc cu ziua de vineri, care este libera si cu zilele de sarbatoare religioasa, in care nimeni nu munceste, asa cum a fost in data transmisiunii. Se sarbatoarea Sfanta Lene, asa ca grecii stateau si se relaxau la un pahar de vorba, gandindu-se nostalgici la faptul ca Elefteria Elefteriou a pierdut trofeul Eurovision si i-a privat de organizarea mult doritului eveniment in tara lor.

Acestea fiind spuse, Adelin Ochisor va invita sa-i urmariti reportajul cutremurator, miercuri seara, la “Cronica Carcotasilor”, de la ora 20.30, la Prima TV.

Si tot atunci veti putea revedea mare infruntare dintre Lucian Bute si Carl Froch. In rolurile principale, inconfundabilul Dezbracatu’ si ireprosabilul Pustiu’.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.