Galerie FOTO. Vedetele TVR au lasat autoturismele pentru biciclete

La sfârşitul săptămânii trecute, mai multe vedete TVR au participat la plimbarea cu bicicleta organizată de Fundaţia Română a Inimii sub sloganul “Pedalează pentru inima ta” . De plimbarea la şosea s-au bucurat Cosmin Cernat, care a venit însoţit de fiica lui cea mare, Ayana, Gianina Corondan, Cătălin Heson, cei trei terori ai emisiunii „La mustaţă”: Valentin, Zory şi Bogdan, precum şi Corina Dobre, care a venit cu familia: cu soţul, Marius Dobre şi cu micuţa Petra, fetiţa lor.

Cu toţii au dorit să demonstreze bucureştenilor că, înlocuind autoturismele cu bicicletele, avem doar de câştigat. Nu doar un aer mai puţin poluat cu noxe, dar şi o inimă mai sănătoasă.

Din păcate, la ora la care s-a desfăşurat acţiunea, multe dintre vedetele TVR aveau înregistrări sau emisii în direct. Una dintre ele a fost Moise Guran care, pregătind „Ora de Business” transmisă în direct de TVR 2 de la 20.30, a ratat şansa de a se mândri cu noua sa bicicletă. Este vorba de un Brompton, considerată bicicleta simbol a Angliei, ce se construieşte manual de la zero. Mulţi consideră că Bromptonul, în domeniul velo, este un adevărat Mac din domeniul IT, iar Moise nu face excepţie. Fascinat de calităţile noii sale achiziţii, el o exploatează ori de câte ori are ocazia. Şi pentru că vineri nu s-a putut alătura colegilor săi, a doua zi nu a ratat ocazia ca, între două reprize de ploaie, să dea o tură cu bicicleta prin parc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.