Cristian Gog face vraji ca sa scape Romania de probleme

Miercurea aceasta, invitatul lui Toni Grecu la “Serviciul Roman de Comedie” este Cristian Gog, mentalistul castigator de la “Romanii au talent”.

Acesta vine la Pro Tv de la 20.30 si isi ofera serviciile pentru a scoate Romania din problemele pe care le are, el fiind singurul care stie sa faca bani din nimic. La intalnirea lui Gog cu Greta (Gina Pistol) si Areta (Jojo), fetele il roaga sa faca o magie ca sa se poata casatori si ele cu un bancomat, bancomatul fiind in opinia lor cel mai bun partener de viata: e plin de bani si tace malc. La Cristian Gog vor veni si Costel (Miahi Bobonete) si Lovinia (Aniela Petreanu), care spera in sfarsit sa scape, prin magie, de sprancenele stufoase care le dau batai de cap.

Tot miercuri, Gigi Becali (Robert Emanuel), Ana Maria Prodan (Andreea Doinea) si Mitica Dragomir (Cristian Martin) vorbesc despre ultimele situatii din fotbalul romanesc. Areta (Jojo) marturiseste ca a fost iubita lui Mutu, numai ca el nu stie acest lucru, si il considera cel mai mare magician din fotbalul mondial pentru ca a reusit sa-si traga pe nas cariera intr-o secunda. Iar la patronul unei case de amanet (Mihai Bobonete), la care lumea vine sa mai ia cate o portie de speranta, ajunge un mare pictor dornic sa isi amaneteze o lucrare importanta in schimbul unei pastile care sa faca minuni, el avand in gazda o studenta pe care vrea sa o impresioneze.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.