Criss si Vlad, vacanta la Londra

Criss si Vlad, protagonistii telenovelei “O noua viata”, care va fi difuzata in curand ACASA,  au petrecut cateva zile la Londra, unde s-au relaxat, au vazut musicaluri si au facut cumparaturile de Craciun.

“Londra este una dintre destinatiile noastre preferate, acolo se simte cel mai bine atmosfera Craciunului. Am fost cu parintii lui Criss din Bucuresti si a venit si Bubu, prietenul nostru, direct de la Boston. Ca si noi, este pasionat de musicaluri”, povesteste Vlad Gherman.

“Orasul era de vis. Se simtea atmosfera Craciunului mai bine ca oriunde. Vitrinele erau un adevarat spectacol. Nu a plouat, am avut noroc. Am vazut 4 musicaluri. Unul in fiecare seara. From Here To Eternity ne-a impresionat in mod special. Dramatic, o poveste foarte puternica, actori exceptionali si muzica buna. Ne-am bucurat si de Dirty Dancing, Matilda si Charlie and the Chocolate Factory”, adauga Criss. 

Aceasta escapada la Londra a fost planuita din vara, in putinul timp liber pe care cei doi il au intre filmarile pentru telenovela “O noua viata”, concertele One si LaLa Band.

“Eram extrem de obositi, aveam nevoie de asta. Ne-am relaxat, nu am dormit prea mult, dar ne-am incarcat cu imaginea unui oras care traieste din plin spiritul Craciunului”, spun Criss si Vlad.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.