In copilarie, Busu voia sa devina sifon

Invitat luni seara, de la ora 18.00, la Live@6, Busu a animat platoul emisiunii de la MTV cu cele mai frumoase povesti, cu ghicitori, bancuri, amintiri din copilarie si chiar surprize.

Prezentatorul rubricii Vremea la ProTV le-a povestit Oanei Tache si lui George Vintila ca in copilarie,cam pana la 4 ani, imi doream sa ma fac sifon. Stiu ca pe vremea aceea, cand aveam astfel de dorinte bizare, tata lua capsule pentru a incarca sifoanele. Si sunetul acela ma fascina, mi se parea foarte puternic – a spus Busu, adaugand ca peste un an, cand a aparut sora lui, i-a auzit pe parinti vorbind in soapta despre medicul ginecolog. Si cum s-a gandit ca trebuie sa fie cineva foarte important, si-a schimbat optiunea carierei si s-a decis ca asta vrea sa devina si el.

El a mai declarat la Live@6 ca este fanul lui Dan C. Mihailescu, ca se uita cu mare placere la serialele politiste, la sariturile cu schiurile si la curling.

Insa cel mai amuzant si surprinzator moment a fost la rubrica In a minute, cand Busu a fost provocat sacante rubrica meteo. Astfel, cu harta in fata, textul buletinului in prompter si piesa Smoke on the water a trupei Deep Purple in boxele din platou, Busu s-a desfasurat si a demonstrat ca poate oricand sa imbine profesia cu pasiunea lui pentru muzica rock.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.