Ce surprize a pregatit Prima TV pentru aceasta primavara

Remus Nica şi Dezbrăcatu’ iau “Cireaşa de pe tort”, din 10 martie, la Prima TV

IMG_2809_resize“Cireaşa de pe tort” revine la Prima TV, de cinci ori mai picantă. Reţeta noului sezon e savuroasă, pentru că ingredintele s-au schimbat: un Chef rafinat cu aer boem, cinci vedete cu sare şi piper, un strop de glamour marca Dezbrăcatu’ şi umor cât cuprinde.

Bucătarul Remus Nica este cunoscut drept omul care ştie reţeta succesului, iar extravagantul Dezbrăcatu’ e în bucătărie ca peştele pe uscat. Împreună fac o echipă de milioane, în noul sezon “Cireaşa de pe tort”, din martie, la Prima TV.

În fiecare săptămână, cinci VIP-uri autohtone sunt urmărite pas cu pas în noi aventuri culinare. De luni până vineri, vedetele gătesc, intrând pe rând în rolul de gazde. Totul se petrece, desigur, sub privirea ageră a comisiei de examinare Remus – Dezbrăcatu’, care nu va ierta nimic.

Telespectatorii vor însoţi vedetele la cumpărături şi îşi vor urmări favoriţii gătind, descoperind ultimele teme de conversaţie la cină. Subiectele sunt variate şi rămân la alegerea participanţilor, căci se lucrează exclusiv cu materialul clientului. Dintre cele cinci vedete, la finalul săptămânii, doar una singură va fi “Gazda Perfectă”.

Cum comentează prestaţiile culinare ale participanţilor un bucătar cu experienţă la Paris şi un fin analist al fenomenului monden, veţi vedea într-un nou sezon “Cireaşa de pe tort”, din 10 martie, de luni până vineri, la ora 17, numai la Prima TV.

 “Trăsniţii” se întorc în România

IMG_1205 Hasta la vista, España. Din 10 martie, “Trăsniţii” se întorc în România, într-un nou sezon, la Prima TV.

Sunt eroii celui mai longeviv sitcom din România şi n-au de gând să se lase. “Trăsniţii” merg mai departe cu noi episoade. Pupăză dă lovitura, devenind marele câştigător al potului la Loteria Spaniolă. Mârlanu nu-şi mai permite chiria la vila lui Craioveanu şi se întoarce în România, urmându-şi visul de a deveni preot. Chiorete şi Poponeţ revin ca angajaţi la secţia de poliţie, unde vor avea parte de surpriza vieţii lor.

Ce se întâmplă când Ema şi Vandamme îşi amenajează un dormitor în biroul barului lui Pupăză şi cum se înţeleg Gogoaşe şi Mârlanu în calitate de colegi de cameră, veţi vedea din 10 martie, într-un nou sezon “Trăsniţii”, de luni până vineri, de la ora 20.00, numai la Prima TV.

 

Din 10 martie, auzim în premieră „Ne-am trezit!”

ref IMG_0153_resizeLuni, 10 martie, Adrian Nicolae, Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Laura Belecciu ne spun pentru prima dată “Ne-am trezit!”, la Prima TV. In fiecare zi de luni până vineri, de la ora 07.00.

Decorul e gata, rubricile sunt stabilite, iar cei trei prezentatori sunt pregătiţi pentru cel mai cool show matinal din România. Comentariile prezentatorilor legate de monden, sport şi politică vor face deliciul unei dimineţi perfecte petrecute în faţa televizorului.

În fiecare zi de luni până vineri, timp de trei ore, Laura, Adrian şi Micutzu vă vor prezenta într-o notă personală plină de umor ultimele noutăţi în materie de gadget-uri, muzică, teatru, carte, dar şi cum vă puteţi petrece timpul liber într-un mod mai interesant.

Aceştia vor avea în fiecare dimineata invitaţi de top, lideri de opinie în diverse domenii. Printre rubricile zilnice se numără Revista presei, Meteo, Horoscop, Lifestyle cu Laura, Timeout, Coltul sănătăţii, Prima mişcare, Tema zilei pe FB, rubrica IT şi multe altele.

Cele mai importante ştiri ale zilei, vă vor fi prezentate în cadrul matinalului de Oana Paraschiv. La rubrica “Monden”, Micutzu şi Nicolae vor comenta din auzite tot ce se întâmplă în viaţa mondenă a Capitalei.

Nu va lipsi nici concursul emisiunii. În fiecare zi, Laura, Adrian şi Micutzu pun la bătaie 100 de euro. Pentru a câştiga telespectatorii trebuie să răspundă corect la întrebarile legate de show-urile Prima TV din seara precedentă.

Pe lângă rubricile zilnice, cei trei prezentatori au pregătit şi o serie de rubrici săptămânale, printre care “S-o dam carte în carte”, în care un  băieţaş intelectual va prezenta recenzia unei cărţi clasice din literatura universală, “Tocuri pe roate”, “Sănătate pe pâine”, “Minutul de Enciclopedie” sau “Interviu cu un satir”, în cadrul căreia Adrian va intervieva o personalitate culturală marcantă a României.

„Schimb de mame” debutează cu o EDIŢIE SPECIALĂ: SCHIMB DE … TAŢI

Pe 16 martie, nu pierdeţi PRIMA EDIŢIE SPECIALĂ a noului sezon “Schimb de mame”, rezervată unui indedit… SCHIMB DE TAŢI.

Aventura mamelor continuă şi în acest sezon. Mamele “de schimb” îşi descoperă talente nebănuite, având şansa de a se perfecţiona. Experimentează un alt stil de viaţă, iar această aventură reprezintă şi test important. Copiii năbădăioşi le pot pune răbdarea la grea încercare, dar şi schimbarea soţiilor se dovedeşte a fi o adevărată provocare pentru taţii rămaşi acasă. Nu în ultimul rând, “Schimbul de mame” redefineşte distracţia, prezentându-vă şi în acest sezon ediţii speciale inedite.

Concursul “Prima Mamă” continuă şi în acest sezon, Prima TV oferind de această dată trei premii – 2.500 euro pentru cea care se clasează pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, 1.500 euro pentru locul al doilea şi 1.000 euro pentru al treilea loc.

        Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 0312 281 339, sau la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com.

Nu pierdeti un nou sezon „Schimb de mame” din 16 martie, în fiecare duminica, de la ora 20.30, numai la Prima TV.

Alexandru Constantin şi Diana Bart fac CLICK! pe viaţa vedetelor

 

Diana Bart Alexandru ConstantinZL_resizeÎmpreună cu jurnaliştii celui mai vândut tabloid din România, Alexandru Constantin şi Diana Bart vă prezintă “Click”, un format unic pe piaţa emisiunilor mondene.

Imagini în premieră, declaraţii exclusive, informaţii din viaţa persoanelor publice, poveşti mondene, stiri, divertisment, interactivitate, dinamism, toate acestea caracterizează formatul care va revoluţiona ideea de emisiune mondenă.

„Mă bucur că fac parte din acest proiect unic în România. În sfârşit, telespectatorii vor putea urmări un program de divertisment de calitate cu subiecte mondene, în care ştirea este prioritară. Dincolo de bârfe, zvonuri, informaţii pe surse, Click! le vă aduce celor de acasă informaţii reale, imagini unice, invitaţi de calitate”, spune Alexandru.

“Vom face o trecere în revistă a lumii mondene, cu imagini, informaţii, culoare şi  entertainment. Importantă este maniera în care expui viaţa celebrităţilor, iar la CLICK! lumina reflectoarelor va da strălucire vedetelor noastre”, mărturiseşte Diana.

Aşadar, din 10 martie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 22.30, faceţi Click! pe viaţa vedetelor împreună cu Diana Bart şi Alexandru Constantin, numai la Prima TV.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.