Cârcotaşii se antrenează pentru Olimpiada cârcotelilor

Vacanţa s-a terminat, iar Cârcotaşii de la Prima TV au început să se pregătească pentru noul sezon de cârcoteli.

DSC_2384Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele & Co. se antrenează mai ceva ca sportivii de performanţă pentru Olimpiadă. Îşi lucrează intens toate grupele de muschi. Trag de fiare, sar coarda, lovesc cu putere în sacul de box, execută mişcări rapide de arte marţiale, sparg cărămizi…

Antrenamentele continuă chiar şi atunci când sudoarea le inundă corpurile ferme. Trag tare şi nimic nu le stă în cale, chiar şi Stalone, Bruce Lee, Schwarzenegger sau Tyson ar fi invidioşi pe condiţia fizică a Cârcotaşilor. Aviz celor care sunt luaţi în colimator.

În plus, în noul sezon vin cu întăriri. Oana Paraschiv se alătură echipei şi devine cârcotaşă. Starurile vor face tot felul de lucruri ciudate, care vor surprinde audienţa şi vor stârni hohote de râs.

Din 12 martie, Cârcotaşii intră din nou în arenă, într-un nou sezon al “Cronicii”, în fiecare miercuri seară, de la ora 20.30, la Prima TV.

 

  „Râzi şi câştigi” cu Dan Finţescu

IMG_0977 Să fim sinceri şi să admitem că am tras cu toţii chiulul de la muncă, timp de câteva minute, pentru a ne uita pe Internet la filmuleţe amuzante cu animale de companie, sportivi de ocazie sau petrecăreţi afumaţi cu idei trăsnite. Dar acum, cu atât mai mult, vom avea ocazia să vedem de ce sunt în stare românii noştri pentru că, din 10 martie, Dan Finţescu revine la Prima TV cu o nouă emisiune. „Râzi şi câştigi” este primul show de divertisment interactiv cu conţinut 100% românesc.

 Vom difuza filmări pe care le avem cu toţii în telefoanele mobile, pe cardurile de memorie ale aparatelor foto sau ale camerelor de filmat”, spune Dan Finţescu care, din martie, se va face responsabil cu buna dispoziţie, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 19.30, la Prima TV.

În plus, pe lângă porţia de râs pe care o va asigura, Finţescu îi va şi premia pe unii dintre autorii filmuleţelor. Cei care trimit clipurile îşi pot umple buzunarele cu bani cash. În fiecare lună cel mai votat filmuleţ va fi premiat cu 10.000 de lei, iar la finalul anului, materialul video care a adunat cele mai multe voturi va fi remunerat cu 100.000 de lei, numai buni pentru perioada sărbătorilor.

 

          Noi dăm un premiu lunar de 10.000 de lei, pentru cea mai votată filmare a fiecarei luni. Competiţia asta are loc fix acolo unde ne trăim fiecare din noi cea mai mare parte a vieţii, pe Facebook. Acolo se uploadează, acolo se votează. Banii, însă, se câştigă în viaţa reală. Eu zic că e un premiu foarte tare pentru o filmare cu telefonul. Sunt regizori români de renume, în stare să ia premii internaţionale de film, dacă le dai banii ăştia. Şi, taman în decembrie, când tot românul se pregăteşte să-şi facă praf economiile de peste an, venim şi noi cu marea finală, în care reunim cele mai tari filme de peste an, într-o competiţie cu miza de 100.000 de lei”, spune Finţescu.

Astfel, tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe pagina oficială de Facebook a emisunii, facebook.com/razisicastigi, să urcaţi filmuleţele voastre şi să daţi startul la votare.

          Ne interesează filmările haioase din telefoanele voastre sau de pe cardul de memorie al camerei video, cu voi şi prietenii voştri sau cu animalele de companie, în situaţii care pot provoca râsul. Ele se uploadează extrem de repede şi simplu”, mărturiseşteDan.

După ce aţi urmat paşii mai sus menţionaţi, aşezaţi-vă confortabil în fotoliu sau pe canapea şi urmăriţi emisiunea „Râzi şi câştigi”, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 19.30, la Prima TV. Dacă cumva aţi ratat porţia de bună dispoziţie din timpul săptămânii, puteţi urmări cele mai tari clipuri într-o retrospectivă Best Of, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19.30, la Prima TV.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.