Cătălin Măruţă petrece Crăciunul la ”Happy Hour”

În ediţia de Crăciun vor colinda la Pro Tv Jean de la Craiova cu soţia şi fiica, Loredana, Acapella, Irina Loghin şi Veta Biriş

Ca în fiecare an, pe 25 decembrie, Cătălin Măruţă îi va face concurenţă lui Moş Crăciun într-o ediţie specială ”Happy Hour”. Dacă la 3 ani îşi dorea să fie în locul Moşului, pentru a-şi aduce toate jucăriile din lume, Cătălin Măruţă se întrece acum cot la cot cu Moş Crăciun în daruri alese.

În platoul ”Happy Hour” va sosi în ziua de Crăciun Jean de la Craiova, dar nu singur, ci împreună cu soţia sa Paula şi fetiţa Sabrina, aflate pentru prima oară într-o emisiune de televiziune. Familia lui Jean îi va povesti lui Măruţă cum se serbează Crăciunul la ei, însă vor depăna şi amintiri despre începutul poveştii de dragoste dintre Jean şi Paula. Măruţa va mai afla de la fetiţa cântăreţului  de ce îi place atât de mult matematica, dar şi dacă s-a gândit să calce pe urmele tatălui său şi să se apuce de muzică.

Telespectatorii Pro Tv vor fi colindaţi la ”Happy Hour” de Irina Loghin, dar şi de Veta Biriş. Aceasta din urmă va povesti cât de frumoase sunt sărbătorile de iarnă în satul său, la Căpâlna, ce tradiţii de Crăciun se respectă acolo şi cum întâmpină ea însăşi această sărbătoare, cu cozonaci proaspeţi şi tăierea porcului.

Nu vor lipsi din emisiune nici Loredana, care va cânta pentru toţi românii, alături de grupul Acapella, un colind tradiţional. În plus, artista îi va povesti lui Măruţă cum a fost pentru ea anul ce tocmai se încheie, dar şi cu ce trăiri îl întâmpină pe cel nou. De Crăciun, aşa cum de altfel făcea şi în copilărie, Loredana se pregăteşte de colindat, iar anul acesta i-a promis Elenei, fiica sa, că vor învăţa împreună cât mai multe colinde româneşti. Cât despre 2010, Loredana îi va dezvălui lui Măruţă care sunt planurile sale legate de o nouă carte.

În orice zi de sărbătoare îţi doreşti să fii alături de cei dragi. Aşa că noi, echipa ”Happy Hour”, vom fi împreună cu telespectatorii noştri şi în ziua de Crăciun. Şi pentru că în această perioadă toată lumea face cadouri, nici noi nu ne vom lăsa mai prejos şi vom dărui celor de acasă momente speciale, colinde, voie bună, poveşti la gura … Happylicii şi alte surprize. Şi nu uitaţi: nimic nu e mai bun ca ”Happy Hour” de azi decât ”Happy Hour” de Crăciun!”, a declarat Cătălin Măruţă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.