Wilmark a devenit cetatean roman

Wilmark a devenit cetăţean român, dupa ce a trecut cu bine a examenul pentru obţinerea cetăţeniei.

Istoria României, geografia, Constituţia României, imnul de stat, gramatica şi examenul de limba română sunt probele cele mai importante pe care a trebuit să le treacă. Pentru a fi sigur de reuşită, Wilmark s-a apucat de învăţat cu seriozitate în urmă cu cîteva luni.

El însuşi susţine că „examenul a fost unul complex şi a trebuit să mă pregătesc intens la toate capitolele, ca să mă prezint cît mai bine în faţa comisiei de examinare”.

Cea mai grea materie, în opinia lui Wilmark a fost istoria, care i-a dat ceva bătăi de cap: „M-am luptat parte în parte cu dacii şi romanii, pentru că nu prea înţelegeam cum e cu Decebal şi Traian şi am testam cunoştinţele de istorie ale prietenilor, care se întreceau şi se contraziceau să-mi explice cum s-a înfăptuit Marea Unire”, precizează Wilmark.

Pentru vedeta care face parte din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”,  România a devenit din prima clipă o a doua casă, a întîlnit oameni minunaţi şi are acum o familie frumoasă. Era clar pentru el că următorul pas trebuia să fie cetăţenia, pe care a şi dobîndit-o, iar acum mai lipseşte doar depunerea jurămîntului, pentru a fi român get beget.

Un alt motiv de mare bucurie pentru Wilmark în această perioadă este faptul că a sărbătorit duminică, 20 decembrie, împreună cu toţi prietenii şi cursanţii săi aniversarea a 11 ani de la înfiinţarea şcolii de dans „ Wilmark Academia de Baile”, printr-un spectacol la Teatrul „Constantin Tănase”, surpriza acestui an fiind apariţia unui nou stil în familia şcolii de dans, şi anume hip-hop.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.