Actorul Mark Valley, premiat pentru cariera militara

Mark Valley, protagonistul serialului de actiune “Tinta umana” difuzat la ProTv de luni pana joi de la ora 23.00, a primit la Gala GIFF (Festivalul Filmului Militar) premiul  pentru activitatea sa din industria de divertisment ca veteran de razboi. Festivalul, desfasurat intre 6-12 mai in Washington D.C., are in vizor filmele artistice si documentarele care au ca subiect domeniul militar.
image

Veteran de razboi, Mark Valley a absolvit Academia Militara in 1987 si a servit armata americana in Germania si in cadrul Razboiului din Golf. El a primit primul sau rol din filmul “Innocent” in timp ce era in Berlin si isi efectua serviciul militar.
Actorul este cunoscut pentru colaborarile cu regizori si producatori respectati, si pentru aparitiile din popularele seriale “Boston Legal”, “Fringe”, “Body of Proof” si “Pasadena”. In show-ul “Walls, Wars and Whiskey” a povestit despre copilaria sa in suburbiile New York-ului si despre experienta sa in armata americana.

In “Tinta umana”, Mark este Christopher Chance, un agent de securitate misterios. El isi asuma orice identitate pentru a se integra perfect in viata clientilor sai, de la preot la avocat la sportiv, totul pentru a fi cat mai bine protejati. Aventurile sale pot fi urmarite pe ProTv, de luni pana joi, de la ora 23.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.