Arnold Klein a recunoscut ca este tatal biologic al copiilor lui Michael Jackson

Dermatologul Arnold Klein a recunoscut in fata prietenilor ca este tatal biologic al primilor doi copii ai lui Michael Jackson si intentioneaza sa ceara custodia acestora in instanta. Pe de alta parte, Janet Jackson vrea si ea custodia copiilor, sora lui Michael ocupindu-se de ei de la moartea megastarului. Prietenii regelui pop sustin ca stiu rezultatul autopsiei, informeaza Cancan.

Homosexual declarat, dermatologul Arnold Klein a recunoscut in fata prietenilor ca este tatal biologic al primilor doi copii ai Regelui Pop. El intentioneaza sa ceara custodia acestora in instanta.

Lupta pentru custodia celor trei mostenitori ai lui Michael Jackson se inteteste pe zi ce trece. Potrivit cotidianului britanic „Mirror”, fostul dermatolog al artistului, Arnold Klein, a recunoscut in fata prietenilor ca e tatal biologic al primilor doi copii ai lui Jackson, Prince Michael, in varsta de 12 ani, si Paris Katherine, in virsta de 11 ani, si ca isi doreste ca micutii sa ii fie incredintati in mod legal. „Arnold mi-a spus ca el este donatorul de sperma cu ajutorul caruia Debbie Rowe a reusit sa ramina insarcinata si ca are dovezi care sa demonstreze ca nu minte. Nu a primit niciun ban pentru donatie, insa a primit o avere pentru a pastra secretul”, a povestit un amic al medicului, care a vrut sa ramina anonim.

Citeste in continuare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.