Ioan Isaiu s-a ingrasat opt kilograme in trei luni

Din toamna, ACASA, Ioan Isaiu, Stela Popescu, Rodica Negrea, Diana Dumitrescu vor juca in prima productie româneasca de epoca – serialul “Aniela”. Ei vor face parte din familia Laptaru, o familie de parveniti de la 1900, al carei scop este sa intre in inalta societate.

Rolul din “Aniela” este, pentru Ioan Isaiu, o premiera. ”Mitica Laptaru are un caracter colorat care-mi ofera posibilitatea sa ma joc. Apoi, este o onoare sa joc alaturi de doamna Stela Popescu, cea care in serial va fi mama mea, o actrita desavirsita pe care o apreciez foarte mult. Familia din care fac parte, Laptaru, este un prototip al parvenitilor care existau in societatea româneasca si la 1900, dar care exista si acum.”, spune actorul.
Pentru a-l interpreta pe Mitica Laptaru, Ioan Isaiu s-a ingrasat 8 kg intr-o perioada de 3 luni, el fiind foarte incintat ca in vacanta a putut sa manince cartofi prajiti, paste fainoase si multa piine, alimente pe care inainte le ocolea.

Stela Popescu ii va surprinde la rindul ei pe telespectatori cu un rol inedit. “Ma bucur sa am un rol de compozitie, un rol extraordinar, mai ales ca toate succesele mele din cariera s-au datorat unor astfel de roluri. Mama pe care o joc este un caracter puternic, o femeie care ramine ancorata in obiceiurile de la tara. Proiectul acesta aduce pe micul ecran o lume senzationala, de la 1900, lumea unor români civilizati, cu pudoare, cultura, cu bun simt”, marturiseste actrita.

Diana Dumitrescu este Polixenia, fiica cea rasfatata a familiei Laptaru, aflata intr-un permanent conflict cu fratele ei mai mic. “Daca bat din picior si vreau ceva, mi se da imediat pentru ca tata ne rasfata pe toti. Cu fratele meu mai mic, Uta, am o relatie ca intre soarece si pisica, iar cu bunica ma inteleg bine.”, spune Diana.

Pentru actrita Rodica Negrea, serialul inseamna reintilnirea cu Stela Popescu: ”Sunt foarte fericita, mai ales ca joc din nou alaturi de Stela Popescu. Nu am mai jucat impreuna de la debutul meu in televiziune, asa ca ma bucur acum de fiecare moment petrecut in compania ei. Ma consider o norocoasa sa am o familie compusa din Ioan Isaiu, Diana Dumitrescu si micutul Mario.”, spune actrita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.