Basescu i-a ars laptopul lui Mircea Badea

Dupa ce a aruncat cu pantofii in Basescu si a batut un mouse naravas, Mircea Badea a comis-o din nou, de data asta provocat fiind si de conditiile vitrege din studio.
In timp ce omul din curtea mogulului citea interviul in care Alina Mungiu ii punea la podea pe Basescu, pe EBA, dar si pe Elena Udrea, lumina a palpait de cateva ori, apoi s-a stins. Replica lui Badea care, pesemne, se simtea cu musca pe caciula dupa cate tone de deseuri a deversat despre primul om in stat: „Ce s-a intamplat, prietene? Am zis ceva ce nu trebuia?” La cateva secunde dupa acest moment, laptopul a inceput sa scoata fum pe nari. „M-a atacat laptopul”, zise Mircea, incercand sa-si pastreze cumpatul, dar ca sa fie mai sigur ca agregatul nu-i va sari in spinare, manevrat de la distanta de telechineticul Traian Basescu, l-a rapus. A dat cu el de pamant si, fericit ca i-a venit de hac pana si unui laptop, a continuat sa verse laturi, ca de obicei.

One thought on “Basescu i-a ars laptopul lui Mircea Badea

  1. Criza economica este o regie facuta pentru inrobirea natiunilor lumii, menita sa ingenuncheze tarile slab dezvoltate si nu numai. Raspandeste aceasta informatie la toti cunoscutii tai. Daca vrei sa descoperi adevarul despre criza economica vino pe fumsioglinzi.info pentru a vedea un documentar de nota 10!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.