Alice Iacobescu si Cătălin Botezatu intră în Generația Tom Sawyer

Vedeta postului de televiziune Digi 24, Alice Iacobescu, este noul Tom Sawyer din campania de promovare a celei mai noi ecranizări a romanului scris de Mark Twain. Pelicula, distribuită de Parada Film, va avea premiera în cinematografele din România pe 12 octombrie.

Alice Iacobescu lucrează în media de 20 de ani. Și-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, a lucrat apoi la BBC World Services. A lucrat mai bine de 11 ani în trustul Intact, dintre care patru ani la Antena3. Alice Iacobescu poate fi urmărită acum la pupitrul știrilor Digi 24.
Campania Generația “Tom Sawyer” a fost susținută până acum de Gianina Corondan , Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Elena Gheorghe, Sanda Nicola, Vlad Ivanov, Florin Grozea.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul “Tom Sawyer” în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

CĂTĂLIN BOTEZATU –
de la creaţiile extravagante la outfit-ul lui Tom Sawyer

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi extravaganţi designeri români, a acceptat provocarea Parada Film de a-l întruchipa pe poznașul Tom Sawyer, în campania de promovare a celei mai noi ecranizări a romanului scris de Mark Twain.

După o bogată carieră internaţională în modeling şi titlul de cel mai bun manechin al anului în Europa (1985), Cătălin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, sub îndrumarea celebrului Gianni Versace, şi a avut privilegiul de a lucra intensiv în atelierele faimosului stilist timp de şase luni. În anii 90, Botezatu îşi înfiinţează propria casă de modă, Delphi, şi începe seria unor spectaculoase prezentări de modă în străinătate. În 2000, devine primul creator de modă din lume care obţine permisiunea de a face shooting la piramidele din Egipt pentru colecţia Egyption.

Colecţiile sale sunt prezentate în cadrul celebrelor evenimente de gen din Bali, Veneţia, Cannes, Monte Carlo, New York, Las Vegas, Chicago, Paris. Show-urile marca Botezatu au avut întotdeauna o tematică bine definită, de la elemente de inspiraţie japoneză, anii 30, gothic-rock la design-ul luxos al automobilului Maserati. Perfecţionist prin excelenţă, Cătălin Botezatu se ocupă personal de scenografia, regia şi coloana sonoră a evenimentelor sale.
După Gianina Corondan , Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Sanda Nicola, Carla Szabo, Elena Gheorghe sau Vlad Ivanov, Cătălin Botezatu se conformează modei de la 1860 pentru a susţine “Tom Sawyer”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.