Pavel Stratan la „Dansez pentru tine”. Sufrageria lui Pavel deja a fost rebotezată “sala de dans”

• Formula norocoasă a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii este completă.

Cu toate că nu am dansat niciodată, dar niciodată în viaţă, asta nu mă va împiedica să demonstrez că cel care se străduieşte şi pune suflet în ceea ce face se descurcă şi reuşeşte în tot ce-şi propune”, declară cu convingere Pavel Stratan, cel care a acceptat provocarea de a intra în această toamnă în ringul visurilor de la ProTv. “A venit un moment în viaţă când am ocazia să mă autodepăşesc, am ocazia să lupt pentru un caz umanitar şi asta m-a convins să particip la Dansez pentru tine”, a mai mărturisit artistul.

Sufrageria lui Pavel deja a fost rebotezată “sala de dans”, tocmai pentru că cel pe care telespectatorii ProTv îl vor putea vedea evoluând în ringul visurilor din 26 octombrie repetă de zor şi acasă ceea ce învaţă alături de coregraf. “Bănuiam eu despre mine că sunt muncitor şi ambiţios, dar acum chiar m-am convins”, mărturiseşte amuzat Pavel. Copiii lui sunt alături de el, iar Cleopatra îi poate oricând lua locul, de vreme ce îi imită fiecare mişcarepe care o face. “Cu dansul este la fel ca atunci când înveţi să cânţi la chitară sau să faci alte lucruri care implică coordonarea mişcărilor fizice cu mintea. Eu cred că cei care reuşesc să facă ceva bine cu siguranţă se vor descurca să mai facă şi altceva la fel de bine”, a mai spus Pavel, care afirmă cu modestie că nu ştie dacă va fi cel mai bun concurent, dar va fi cel care se va strădui cel mai mult.

Muncitor şi hotârât să lupte cu dăruire pe ringul de dans pentru îndeplinirea visului partenerei sale, Pavel nu se împiedică în paşii de dans pe care încă nu-i stăpâneşte foarte bine şi recunoaşte deschis că visează la marea finală. De la partenera lui nu-şi doreşte nimic mai mult decât să fie la fel de muncitoare ca şi el şi să asculte de coregraf.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.