Dan Helciug vinde pepeni pe strada

* TVR 1 – Dan Helciug încearcă joburi noi, iar joi vine Ami, artista cu peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube

Ce nu face omul pentru câteva LIKE-uri în plus? Cu siguranţă, Dan Helciug nu se dă în lături de la nimic când vine vorba să pună umărul să-şi ajute echipa „delfinilor” de la Vara pe val! În episodul din această după-amiază, difuzat la ora 17.00 la TVR 1 şi TVR+, telespectatorii îl vor vedea pe artist făcând lucruri pe cât de diferite, pe atât de neaşteptate –  spre exemplu, vinde pepeni pe stradă.

image

Tot miercuri după-amiază, Nuami Dinescu intră din nou în bucătărie, alături de un pasionat al gătitului, pentru a susţine echipa TVR 1 pregătind o nouă reţetă a zilei. Iar Jo, după ce de dimineaţă a făcut înviorarea cu echipa matinalilor Dana Nălbaru şi Florin Grozea, după-masă iese la strâns de LIKE-uri pentru pagina de Facebook Vara pe val, cântând pe faleză. Seara, de la 22.00, echipa TVR 1 va fi susţinută de patru fete care nu mai au nevoie de nicio prezentare – trupa Amadeus. Iar atmosfera de clubbing va fi asigurată de prezenţa DJ-ului Dean.

Surpriza cu care echipa TVR 1 vine pentru telespectorii Vara pe val joi dimineaţă, de la ora 9.00, se numeşte Ami. Frumoasa brunetă care a strâns deja peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube cu primul său single, „Trumpet Lights“, nu este doar o cântăreaţă de excepţie, ci un muzician în adevăratul sens al cuvântului.

La doar 22 de ani, Ami (Andreea Moldovan) a câştigat numeroase premii, atât ca violonistă, cât şi ca solistă vocală. Artista spune că primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de trei ani, când părinţii au observat că nu se mişcă din faţa oglinzii, unde Ami îşi imagina că flaconul de spray este microfonul… Mai multe despre ea vom afla mâine dimineaţă, la Vara pe val, când Ami va aduce „Trumpet Lights“ direct pe plaja „de reşedinţă” a trupei Hi-Q şi a echipei TVR 1.

TVR 2 – Iris cântă cu noul solist, în premieră tv, joi seară, de la ora 23.00

Echipa TVR 2 este pusă pe fapte mari şi nu se dezminte nici de această dată. După ce au „recrutat-o” pe cea mai exotică apariţie a acestui show, pe frumoasa Renee Santana, din această săptămână l-au cooptat pe charismaticul Ovidiu Lipan Ţăndărică să le fie coleg, iată că acum aduce şi premiere.

image

Este vorba de prima apariţie televizată a formaţiei Iris cu noul lor solist, Rafael. Evenimentul va avea loc joi seară, de la ora 23.00, în transmisiune directă de pe plaja Palm Beach.
Până atunci, cel mai nou membru al echipei „rechinilor”, Ovidiu Lipan Ţăndărică, pune la cale pentru miercuri seară o petrecere Gipsy în care invitaţi vor fi Mahala Rai Banda şi trupa Zuralia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.