Vocea României: A cincea rundă de audiții pe nevăzute, plină de surprize

Cele patru forțe ale muzicii se declanșează în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute Vocea României de la Pro TV, antrenorii luptă diferit, dar pentru aceeași cauză și toți visează la momentul în care vor descoperi vocea care poate câștiga marele trofeu.

Tudor, Loredana, Smiley și Moga și-au ocupat locurile pe scaune și sunt pregătiți să se întoarcă pentru cei mai tari concurenți din ediția de vinerea aceasta, iar Pavel Bartoș este gata să întrețină atmosfera din culise și să fie alături de susținători și concurenți înainte de a urca pe scenă.

Tudor va dovedi că la Vocea României poate fi mai mult decât antrenor și își va exersa abilitățile de translator, într-un context care va stârni hohote de râs.

Vinerea aceasta vom cunoaște concurenți determinați, care au mai participat la Vocea României, nu au reușit să întoarcă nici un scaun, iar acum au revenit și vor întoarce patru scaune, făcându-i pe antrenori să spună: ”Bine de tot!”.

Tot în ediția de săptămâna aceasta vom asculta melodii precum Bird set free, Where are you now, Changing sau Rather be, vom vedea foarte multă fericire pe chipurile concurenților care își vor vedea visul de a merge mai departe în competiție împlinit, dar și dezamăgire din partea celor care nu vor impresiona.

Vineri, de la 20.30, telespectatorii sunt așteptați la Pro TV, să urmărească o nouă rundă de audiții pe nevăzute Vocea României și să se bucure de un show din care nu vor lipsi suspansul, bucuria și distracția.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.