Serie de documentare: Sanda Vişan vă invită la o călătorie inedită prin Londra

Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12.30, la TVR 2 puteţi urmări în premieră primul episod al seriei documentare realizate de Sanda Vişan în capitala Marii Britanii, cu titlul “Londra, în trei zile”.

 sanda-visanEste vorba de o călătorie inedită în care, pe parcursul a trei episoade, veţi descoperi alături de Sanda Vişan – cele mai surprinzătoare şi fascinante aspecte ale metropolei: de la colecţiile galeriilor la oferta magazinelor, de la specificul arhitectonic la cel culinar, de la legendele ţesute de vestigiile istorice la cele ale tradiţiilor contemporane.

 Şi fără a avea pretenţia de a cunoaşte în detaliu o asemenea metropolă în doar câteva zile, Sanda Vişan a refuzat să fie doar un trecător grăbit şi, cunoscând istoria locului, a reuşit ca în numai trei episoade ale documentarului să poată “citi”, pentru a vi le prezenta, principalele aspecte (mai puţin cunoscute) ale metropolei.  

 Călătoria prin Londra din primul episod, aşa cum declară Sanda Vişan: “începe în “stil clasic” – salutând Big Ben-ul şi se încheie în Piccadilly Circus, la amurg, după ce aruncăm o privire la zonele comerţului de lux ale metropolei, la grădinile sale şi ne bucuram de bogăţia colecţiilor de la Victoria and Albert Museum. Aşa că dacă n-aţi avut recent timp de un city break la Londra, nu-i nimic, sâmbăta aceasta vă invit să dăm o raită împreună prin magazinele din Berlington Arcade şi la unul dintre muzeele de referinţă ale metropolei”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.