Criss și Vlad s-au distrat în vacanţa din Portugalia şi Franţa GALERIE FOTO

Deși au avut vară plină de examene şi de filmări pentru Happy Day de la Happy Channel, Criss și Vlad au reușit să facă loc și unei vacanțe. Cei doi au plecat pentru o săptămâna în Portugalia, alături de familie.

“A fost o săptămână în care ne-am odihnit. Ăsta a fost și gândul cu care am plecat în această vacanță. Să ne bucurăm de soare și de ocean. Vlad a descoperit o plajă cu niște valuri absolut senzaționale și ne-am petrecut câteva zile bune stând la soare și jucându-ne cu valurile”, a povestit Criss. Un alt obiectiv pe care l-au atins în această vacanță a fost să vadă apusul din orașul Sagres.

“Știam că există acolo un far, aflat în cel mai sud-vestic punct al Europei și am vrut neapărat să ajungem”.

Vacanța celor doi a continuat apoi cu un week-end la Disneyland, pregătit de Cristina.

“Fratele meu împlinește anul acesta, în septembrie, 17 ani și am vrut să-i fac un cadou special. A fost prima lui ieșire din țară, așa că ne-am dus direct la Disneyland. Ne-am dat în toate tiribombele, a mâncat pentru prima oară melci, ne-am distrat foarte tare. Am păstrat o zi și pentru Paris. Am urcat în Turnul Eiffel, ceea ce a fost o premieră și pentru mine, și pentru Vlad și am făcut un tur al orașului cu unul din bus-urile turistice. A fost un weekend super distractiv”, a mai adăugat ea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.