Iuliana Tudor, in competitie cu Dan Bittman şi Mircea Radu la Revelionul TVR

Milioane de telespectatori au urmărit show-ul de la TVR1 în noaptea dintre ani. Televiziunea Română a conceput programul de Revelion drept o competiţie între responsabilii cu divertismentul de la postul public. Astfel, Iuliana Tudor, Dan Bittman şi Mircea Radu au aruncat în joc momente de aur la „Întrecerea Vedetelor”.

Show-ul Televiziunii Române a început la ora 21.20, atunci când actorii Maria Buză şi Marius Rizea, cei care-i întruchipează pe Floarea şi Gheorghe în emisiunea „O dată-n viaţă” le-au făcut românilor primele urări. A fost momentul în care cele trei vedete ale TVR – Iuliana Tudor, Dan Bittman şi Mircea Radu au calculat primele pronosticuri în legătură cu cine va câştiga competiţia. Prima rundă a însemnat un schimb de studiouri de televiziune între cei trei. Astfel, Iuliana Tudor a ajuns amfitrion la „ÎnTrecerea anilor”, Dan Bittman i-a ţinut locul la „O dată-n viaţă”, iar Mircea Radu a vizitat SRL-ul lui Bittman. Pentru această probă, Iuliana Tudor a venit cu o surpriză pentru telespectatori, interpretând piesa „I will survive” din repertoriul Gloriei Gaynor.

Dan Bittman şi Mircea Radu: „Iuliana, te iu…iu…bim!”

Declaraţia a fost făcută în timpul unui moment artistic, atunci când cei doi colegi de emisiune i-au dedicat Iulianei Tudor o melodie, parafrazând textul „Celor două cuvinte” din repertoriul trupei Taxi.
O dată cu cea de a doua rundă a spectacolului, cei trei amfitrioni au revenit, fiecare, în platoul emisiunii sale. Iuliana Tudor şi echipa de la „O dată-n viaţă” au pregătit telespectatorilor momente de excepţie: alături de Orchestra Lăutarii condusă de Nicolae Botgros au urcat pe scenă artişti de seamă din fiecare zonă a ţării.

FOTOhttp://iulianatudor.ro

Moldovencele Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Margareta Clipa, Daniela Condureche şi Laura Lavric au făcut ca Iuliana Tudor să câştige detaşat proba. Nici Oltenia şi nici Ardealul nu s-au lăsat mai prejos, aducând în scenă vedete precum: Steliana Sima, Petrică Mâţu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu şi Niculina Stoian, respectiv Viorica Flintaşu, Maria Butaciu, Sava Negrean Brudaşcu şi Elena Merişoreanu. În acest fel, Iuliana Tudor a continuat demersul început acum mai bine de 10 ani de când face televiziune – acela de a aduce în casa românilor folclor de calitate.

 

Strauss, de la Lăutari la Filarmonica din Viena

Seara a fost susţinută de Orchestra Lăutarii din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, care a vrut să le demonstreze telespectatorilor că ansamblul său poate cânta orice, nu doar folclor. Astfel, muzicienii din orchestră au interpretat „Polka Pizzicato”, compoziţia lui Strauss, ca o avanpremieră pentru Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena.

 

Iuliana Tudor: „A fost un Revelion pe care o să-l ţin minte!”

 

Iuliana Tudor: „Întrecerea… dintre mine, Dan Bittman şi Mircea Radu nu a fost o competiţie în adevăratul sens al cuvântului, decât în măsura în care fiecare dintre noi s-a mobilizat pentru ca telespectatorii Televiziunii Naţionale să aibă un Revelion de care să-şi amintească. În ceea ce mă priveşte, a fost un Revelion pe care o să-l ţin minte! Momentele de la filmări au fost cu adevărat speciale şi ne-am distrat copios punându-i pe artiştii… «populari» să facă cu totul altceva decât sunt obişnuiţi, în faţa camerelor de filmat. Mă bucur tare mult că TVR-ul a oferit telespectatorilor un program de calitate.

 

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.