Wilmark i-a învăţat pe greci să danseze salsa


Wilmark, directorul de programe al radio-ului on line ProFM Latino de pe www.profm.ro, a petrecut o săptămână de vacanţă în Satorini, împreună cu soţia sa, Ioana, şi cu naşii lor de căsătorie.

A fost o vacanţă foarte romantică, în care ne-am relaxat, ne-am bucurat din plin de peisaje şi de apusuri senzaţionale, dar am făcut şi multă mişcare, mai ales că de la hotelul în care am stat, ca să mergem la restaurantul preferat aveam de urcat şi de coborât câte 600 de trepte.

Când totuşi oboseam, cel mai la îndemână mijloc de transport era taxiul sub forma unui… măgar,” spune amuzat Wilmark, care se pregăteşte pentru a juriza cel de-al 8-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, ce va începe din această toamnă la Pro Tv.

Şi pentru a se menţine în formă pentru “Academia de Baile Latinoamericano”, şcoala de dans pe care a deschis-o în urmă cu 11 ani în Bucureşti, Wilmark nu a ratat ocazia să acapareze ringul de dans pe ritmuri latino într-un local deschis până dimineaţa din zona în care au stat şi de asemenea i-a învăţat pe grecii de acolo să danseze salsa.

În ultima zi a vacanţei, ei au închiriat o ambarcaţiune de viteză şi au făcut turul insulei.

Eu am jucat rolul căpitanului de navă, pentru că am fost la cârma ambarcaţiunii, episod ce mi-a dat maximum de satisfacţie, mai ales că la un moment dat ne-am luptat şi cu valurile.

Am fost cu toţii pe 3 dintre plajele renumite din Santorini, albă, neagră şi roşie, am înotat şi tot de pe barcă am văzut şi cel mai frumos
apus,” îşi aminteşte Wilmark, care a revenit în ţară cu idei noi şi cu piese speciale pentru ascultătorii ProFm Latino.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.