Jojo are look nou


Joacă de şapte ani alături de grupul Divertis, iar din această toamnă telespectatorii o vor putea vedea la Pro Tv alături de Toni Grecu & co. în cea de-a doua oră de program Divertis: ”Serviciul Român de Comedie”.

Cătălina Ionescu alias Jojo recunoaşte că pentru ea schimbările s-au ţinut lanţ: un nou sezon, un nou post de televiziune, dar şi un nou look.
Schimbarea de imagine i se datorează lui George Soare, stilistul meu. El a venit cu ideea noii tunsori, iar eu am fost foarte încântată şi am acceptat imediat”, povesteşte Jojo.

Cu toate acestea, blonda de la Divertis recunoaşte că rămâne fidelă culorii: nu s-ar vopsi niciodată brunetă, deşi pentru personajele pe care le parodiază în emisiune a încercat o mulţime de peruci de toate culorile. ”Am un chip foarte diferit atunci când port o perucă brunetă. Nu cred că aş putea încerca o culoare închisă în afara platourilor de filmare”, spune ea.

Cât despre schimbările profesionale, Jojo admite că este extrem de nerăbdătoare să înceapă lucrul pentru ”Serviciul Român de Comedie”, cea de-a doua oră Divertis la Pro Tv, unde va face echipă cu Toni Grecu, Aniela Petreanu, Dragoş Stoica, Claudiu Maier şi Valentin Darie.

Sezonul nu a început deocamdată, dar noi suntem foarte nerăbdători. Iar atunci când vom da startul, sunt sigură că o să iubesc fiecare minut de muncă. Venirea la Pro Tv reprezintă pentru mine o schimbare incredibilă! Sunt fericită că avem ocazia să lucram alături de oamenii pe care îi cunosc de când eram copilă, oameni care au reprezentat foarte mult în alegerea drumului meu profesional. Telespectatorii vor avea parte de umor de cea mai bună calitate, de invitaţi pe care, alaturi de Toni Grecu şi ceilalţi colegi, îi voi aştepta cu tot dragul, de o atmosferă caldă, de personaje surprinzătoare şi muuuultă strălucire! A, şi să nu uit: hohote de râs garantate”, asigură Jojo.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.