Weekend cu sport pe toate gusturile la TVR

* Fotbal, gimnastică artistică, box, rugby şi baschet – o ofertă completă la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online, pe TVR+

În acest sfârşit de săptămână, amatorii de sport sunt invitaţi să urmărească posturile TVR, care vor difuza în direct o serie de evenimente sportive din competiţii naţionale şi internaţionale. Fotbal, gimnastică, box, rugby şi baschet – toate se regăsesc în programul de sâmbătă şi duminică, la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online, pe TVR+.

image

Pe 7 septembrie debuteză Liga a II-a de fotbal, iar sportul rege se întoarce în oraşul Craiovei Maxima, alături de zeci de mii de fani. TVR 1 transmite sâmbătă, în direct de la ora 20.45, partida CS Universitatea Craiova – ACF Gloria Bistriţa, meci din prima etapă a Ligii. Partida va fi transmisă şi online, pe www.tvrplus.ro, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos.

Una dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale de box renaşte la TVR. Pe ringul de la Palatul Expoziţional din Constanţa, pugiliştii români au şansa confruntării directe cu sportivi din 16 ţări, între care şi boxeri din Rusia şi Cuba – marile forţe ale boxului mondial. Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 22.45, respectiv duminică, 8 septembrie, de la 23.40, TVR 1 şi TVR+ difuzează semifinalele şi finalele Centurii de Aur la box, competiţie internaţională comentată de Narcis Şelaru.

Şi la TVR 3 vom putea urmări diferite competiţii sportive în acest weekend. Sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, RCMUV Timişoara întâlneşte Ştiinţa CSA Steaua, meci retur din play-off-ul Super Ligii Naţionale de Rugby. Partida, transmisă în direct de la Timişoara, este preluată şi pe TVR+, comentariul fiind asigurat de Florin Mihoc.

image

De la ora 15.00, TVR 3 şi TVR+ transmit, în direct de la Oradea, meciul de baschet ASP Oradea – TOREKVES SE Budapesta. Partida face parte din Turneul Internaţional de Baschet în Fotoliu Rulant „Maria” şi este comentată de Ionel Banu.
Şi baschetul naţional este la el acasă la TVR 3 în aceste zile.

Pe 7 şi 8 septembrie, telespectatorii vor putea urmări la TVR 2 şi TVR HD, în transmisiune directă, Gimnastică Artistică – Campionatele Naţionale de la Bucureşti. Astfel, sâmbătă, de la ora 10.30 va avea loc concursul masculin pe echipe de club şi individual, iar de la ora 16.30 concursul feminin pe echipe de club şi individual (seria a II-a). Finalele pe aparate feminin şi masculin vor fi transmise în direct duminică, de la ora 15.00. Competiţiile vor fi transmise şi online, pe www.tvrplus.ro, iar comentariul va fi asigurat de Alina Alexoi.

image

Sâmbătă, de la ora 19.30, iubitorii sportului cu mingea la coş pot vedea, în transmisiune directă de la Bucureşti, întâlnirea dintre Steaua CSM Exim Bank şi BCM Piteşti, din Cupa Steaua de baschet. Iar duminică, de la ora 18.00, competiţia continuă cu partida Steaua CSM Exim Bank – CSU Ploieşti. Ambele meciuri sunt transmise în direct, atât la TVR 3, cât şi online, pe www.tvrplus.ro, cu comentariul lui Dragoş Cojocaru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.