Alex Bogdan, acrobat la Cirque du Soleil

Prezentatorul emisiunii “Fii pe fază!” de la Prima TV, Alex Bogdan, a avut parte de o experienţă inedită. A intrat în culisele circului Cirque du Soleil şi a învăţat să facă câteva acrobaţii. Sebastian şi Uwe i-au fost profesori şi i-au arătat cum să execute câteva numere la trapez, dar nu înainte de a face câteva exerciţii de încălzire.

image

Apoi, Sebastian i-a arătat lui Alex primul exerciţiu. “Privindu-l cum se mişcă şi cât de repede execută numărul, aveai impresia că oricine poate face ceea ce făcea el, însă pentru asta este nevoie de mulţi ani de antrenamente şi o formă fizică de invidiat”, spune Alex.

image

În copilărie şi adolescenţă, prezentatorul de la Prima TV a făcut atletism, asta fiind un atu în acest caz. Ajutat de cei doi acrobaţi, gazda show-ului “Fii pe fază” a reuşit să facă exerciţiul, aşa că Uwe s-a gândit să-i arate ceva mai complicat. Nici de această dată Alex nu a avut probleme. Ultimul şi cel mai greu număr îţi cam tăia răsuflarea, pentru că Alex trebuia să stea suspendat, la câţiva metri deasupra solului, sprijinit doar de frânghie. Nivelul de dificultate al acestui număr este unul foarte ridicat, însă el a reuşit şi de această dată să-şi depăşească limitele şi să uimească pe toată lumea.

image

“A fost extraordinar! Dar şi foarte greu. Ce se vede la televizor pare simplu, dar nu e deloc aşa. Mi s-au umflat mâinile. Trapezul asta este la 2,5 metri deasupra solului. Acrobaţii doar se încălzesc aici, pentru că în timpul spectacolului prestează la înălţimi mult mai mari. Trebuie să ai rezistenţă, pentru că la un moment dat simţi cum ţi se taie mâinile, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. Vreau să vin să-i văd zilele acestea în celebrul spectacol Alegria”, a spus Alex.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.