VOCEA ROMÂNIEI revine la Pro TV cu un nou sezon

Pro TV dă startul unui nou sezon al show-ului în care doar vocea contează vineri, 18 septembrie, de la 20.30.

Vocea Romaniei revine la Pro TVLoredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele, iar din septembrie va începe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea României.
În această vară, caravana Vocea României a căutat cele mai bune voci din țară, în cadrul preselecțiilor pentru sezonul cu numărul cinci. Timp de două luni, echipa Pro TV a călătorit mai mult de 3.100 de kilometri și a vizitat cinci orașe: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București, iar la preselecții au venit peste 2.000 de persoane, pregătite să demonstreze că vocea lor este cea care va întoarce scaunele antrenorilor.
În etapa următoare, antrenorii și-au ocupat scaunele și au început audițiile pe nevăzute. Loredana, Moga, Smiley și Tudor și-au completat echipele, iar acum sunt într-o perioadă intensivă de pregătiri și repetiții pentru etapa în care competiția vocilor se mută în ringul Vocea României. Pavel Bartoș, gazda emisiunii, i-a urmărit pe antrenori, a încurajat concurenții, a fost alături de susținătorii lor și a liniștit spiritele de fiecare dată când lupta pentru o voce puternică a devenit mai crâncenă.
„Cel de-al cincilea sezon Vocea României va fi unul incendiar! Incendiar, în primul rând din perspectiva concurenților, care se vede că și-au dorit să participe și își doresc cu ardoare să câștige acest trofeu. În al doilea rând, din perspectiva antrenorilor, care sunt într-o formă de zile mari. Și, nu în ultimul rând, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar într-o altă eră. J Acum, lăsând gluma la o parte, s-a străduit și el să fie într-o formă de zile mari. Nu vă spun despre cine este vorba, o să vă dați seama când începe Vocea României.”, spune Pavel despre noul sezon Vocea României.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.