Ce se întâmplă cu NEXT STAR. Dana Mladin: O pauză a unui proiect este întotdeauna necesară

Ce se întâmplă cu Next Star

“Am stabilit inca din timpul filmarilor pentru cel de-al 5-lea sezon faptul ca “Next Star” urmeaza sa ia o pauza. “Next Star” este un talent show avand la baza un format original care, spre deosebire de celelalte talent show-uri cu format international , a functionat continuu (au existat intotdeauna doua sezoane pe an, atat in toamna, cat si in primavara)”, spune Dana Mladin – producator general Next Star.

“Formatul se va regasi in continuare in grilele de programe ale Antenei 1, in aceeasi formula ca si pana acum”, precizează oficialii Antena 1. Next Star va intra din nou pe post, probabil, cu un nou sezon, anul viitor.

„Am mers fara oprire timp de 3 ani pentru ca show-ul a fost o surpriza inca din primul sezon si a crescut, a tot crescut, iar noi nu am vrut sa oprim valurile de copii talentati care veneau luna de luna la castinguri.
O pauza a unui proiect este intotdeauna necesara si binevenita. In cazul nostru, asteptam noile generatii de copii senzationali, pe care sa ii aducem in fata publicului in viitoarele sezoane Next Star. Pana atunci, suntem alaturi unii de altii – echipa si protagonistii – in noi proiecte la Antena 1”, adaugă producatorul show-ului prezentat de Dan Negru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.