Vocea Romaniei. Membrii juriului, in ceata: ” E barbat sau femeie?”

Cea de a doua ediţie a show-ului Vocea României, sezonul 3, a adus în faţa membrilor juriului o concurentă care i-a impresionat şi i-a derutat în aceeaşi măsură, arata Mediafax.

Diana Arvinte a interpretat la show-ul „Vocea României” de la ProTV piesa diana arvinteAmerican Woman, iar membrii juriului s-au întrebat reciproc: „E bărbat sau femeie, e fată sau bărbat?”.

Faptul că i-a derutat nu şi-a pus amprenta asupra modului în care membrii juriului au evaluat prestaţia Dianei Arvinte. Loredana şi Horia Brenciu au fost impresionaţi de vocea ei şi au întors scaunele. “Asta da apariţie! Ai o voce incredibilă, unică!”, a exclamat Loredana, în timp ce Horia Brenciu a spus: „Eşti singura voce care a cântat şi piese din repertoriul masculin”. Diana a ales să facă parte din echipa lui Horia Brenciu.

Vezi aici cum a cantat Diana Arvinte

O altă concurentă care i-a făcut pe Loredana şi pe Horia Brenciu să întoarcă scaunele a fost tot o Diana, Diana Ana Kalmar. Ea a interpretat piesa “Next to me”.

Conform Mediafax, Loredana s-a întors prima şi i-a spus “Vreau să fii în echipa mea!” după ce Diana a terminat de cântat melodia. Horia Brenciu a încercat să o convingă în stilul lui caracteristic să facă parte din echipa lui:  “Abia aştept să te iau în braţe! Mă urc acum pe scaun”. În cele din urmă, Diana a ales-o pe Loredana.

Un tânăr care seamănă foarte tare cu Marius Moga, Angelo Simonică, şi care a participat şi la „Românii au talent”, a ajuns tocmai în echipa lui Moga. Ai potenţial să faci treabă bună cu timbrul ăsta, bun venit în echipa mea!”, i-a spus Moga.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.