Vocea Romaniei: „La capitolul bărbat nu eşti din filmul meu”, i-a replicat o concurenta, functionar in MAI, lui Smiley

O nouă ediţie a emisiunii „Vocea României” a adus pe scenă voci deosebite. Interpreţii, dornici de a ajunge în finală, şi-au folosit talentul pentru a-i impresiona pe cei patru antrenori , conform Mediafax.

Claudia Iuga are 34 de ani şi este funcţionar cu statut special la MAI. În limbaj colocvial, este „căţelar”, antrenează câini-poliţişti. Claudia a interpretat piesa „I Need A Hero”, pentru că, spune ea, are nevoie de un erou în viaţa ei. Smiley a profitat imediat de ocazie şi a întrebat: „N-ai bărbat?”, în speranţa că va fi ales de Claudia drept antrenor.

„Pot să fiu sinceră?La capitolul bărbat nu eşti din filmul meu”, i-a răspuns Claudia. „Eu nu ştiam din ce film eşti tu, doar te-am auzit. Dar eşti dintr-un film bun în felul în care cânti tu. Aici trebuie să-ţi alegi un antrenor. Acum dezamăgeşte-mă şi a doua oară”, şi-a continuat Smiley pledoaria.

Cu succes, pentru că nu a fost dezamăgit, până la urmă: „Îl aleg pe Smiley”, a fost decizia finală a Claudiei.

Vezi aici prestaţia Claudiei

Stella Anita a fost backing vocal pentru Sanda Ladoşi la Eurovision şi a cântat alături de trupa Sistem pe piesele „Never” şi „Soare”. Stella a fost susţinută de iubitul ei, Andrei Chermeleu, alături de care formeaza trupa de coveruri Colors In Stereo. Andrei participă şi el la „Vocea României” şi este cunoscut graţie colaborării cu Adrian Tuţu la piesa „În tălpile goale”.

Stella a reuşit să impresioneze juriul şi a întors toate cele patru scaune. O alegere cu atât mai grea pentru concurenţă, lucru care cu siguranţă nu a deranjat-o, însă. „Un nume predestinat, trebuie să devii o stea”, i-a spus Loredana. „La vocea pe care o ai e păcat să rămâi anonimă”, a fost replica lui Smiley.

„Vă admir pe toţi patru, iar intuiţia mea îmi spune că în această călătorie înspre „Vocea României”, înspre finală, vreau să merg alături de Smiley”, a venit răspunsul Stellei.

Vezi aici cum a cântat Stella

Claudiu Grosu are 28 de ani şi a venit la audiţiile pe nevăzute însoţit de soţia lui, însărcinată în 9 luni.

Loredana şi Smiley au apăsat ….

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.