Vlad Zamfirescu e noul manager de la Teatrul „Lucia Studza Bulandra”

Vlad Zamfirescu

Actorul Vlad Zamfirescu, noul manager interimar al Teatrului Municipal „Lucia Sturdza Bulandra”, a declarat că nu crede „în schimbări majore, în revoluţii care să schimbe peste noapte totul, ci doar în lucruri făcute pas cu pas”.

„Această poziţie, chiar şi interimară, este o pălărie foarte mare, pentru care, foarte cinstit, nu mă consider pregătit. Evident, mă onorează, dar am primit-o cu multă prudenţă şi doar pentru că decizia a venit ca urmare a consultării actorilor teatrului”, a afirmat Vlad Zamfirescu.

El a precizat că, deşi este de peste două decenii actor al Teatrului ‘Bulandra’, managementul „reprezintă o provocare de cu totul alt nivel”.

„Sunt de peste 20 de ani actor al Teatrului ‘Bulandra’, am înfiinţat şi condus mai bine de 10 ani o asociaţie culturală independentă care a produs zeci de proiecte, dar managementul unei instituţii cu anvergura Teatrului ‘Bulandra’ reprezintă o provocare de cu totul alt nivel”, a adăugat Zamfirescu.

Acesta a arătat că în perioada în care va conduce teatrul – subliniind că instituţia de spectacole are nevoie cât mai curând de o conducere definitivă, validată de un concurs – se va baza pe întreaga familie ‘Bulandra’ (artişti, echipa tehnică şi administrativă), ‘pentru a lua împreună decizii simple, corecte şi transparente în beneficiul teatrului şi al publicului care ne-a fost şi ne este mereu alături’.

Biroul de presă al Primăriei Capitalei a anunţat miercuri că actorul Vlad Zamfirescu este noul manager al Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra” prin dispoziţia primarului general, Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.