Victoraş Mickey Mouse Ponta, in vizita la Casa Alba

Victoraş Mickey Mouse Ponta a fost în America, chipurile într-o vizită oficială. IMG_0709Preşedintele Obama s-a eschivat de la întâlnirea cu premierul român, pe motiv că nu poate lipsi de la meciul de baschet pe care-l avea programat, aşa că l-a delegat pe vicepreşedintele Joe Biden să-l primească pe Victoraş.

După ce au făcut cunoştinţă, discuţia celor doi oficiali a atins unul dintre punctele de interes comun, respectiv extinderea investiţiilor americane în România. Victoraş i-a expus vicepreşedintelelui problemele din localitatea Pungeşti, acolo unde oamenii nu vor să se prăbuşească cu satul peste IMG_0816exploatarea Chevron.

Mickey Mouse nu s-a putut abţine şi, cu gândul la fotoliul de şef de stat, l-a întrebat pe mister Joe dacă are şanse să ajungă preşedintele României, chiar dacă ajutoarele lui, Voiculescu şi Dragnea, vor fi la răcoare.

Ce a răspuns oficialul aflaţi miercuri seară, la “Cronică”. Şi tot atunci, veţi vedea cum a decurs întâlnirea lui Victoraş cu marele Ghiţă Mureşan.

“Cronica Cârcotaşilor” – miercuri, 30 octombrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.