Tanti Florica isi regăseşte iubirea pe Facebook

• Într-un nou episod al sitcomului, difuzat de ProTV miercuri, 30 octombrie, de la 22.00

 

Febra socializării pe Internet o cuprinde inclusiv pe Tanti Florica. Elena (Tania Popa) 938A7243_resizeeste cea care o introduce pe Florica în tainele renumitei platforme Facebook şi cea care îi creează şi un cont.

Nu trece mult de la primul click şi Florica îl regăseşte pe Costeluş, un bărbat chipeş cu care avusese în şcoala profesională o aventură pe care, din câte se pare, nu a uitat-o, în ciuda trecerii anilor. Florica este imediat cuprinsă de febra revederii, unde mai pui că bărbatul pare să nu fi îmbătrânit deloc.

Soarta pare să-i surâdă femeii pentru că, deşi trăieşte peste 938A7780_resizehotare, Costeluş trebuie să revină în România pentru a intra în posesia unei moşteniri.

Aranjată din cale-afară şi cu masa pregătită, Tanti Florica trăieşte cu pasiune momentul în care va putea fi din nou în braţele puternice ale bărbatului. În momentul în care Costeluş îşi face însă apariţia, Florica realizează că într-adevăr nu tot ce zboară se mănâncă, nici măcar pe Internet. Dezamăgirile nu se opresc aici, iar Tanti Florica va simţi pe propria piele cum este să fii pe cale de a fi evacuat din casa în care ai trăit o viaţă întreagă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.