Valentin Dinu va lansa un album impreuna cu Andra

Miercuri, 4 mai, de la ora 13.00, Valentin Dinu, finalistul de la “Romanii au talent”, a cintat in premiera, live la LOL, piesa celor de la Holograf – “Ochii tai”. El a povestit celor doi prezentatori ai emisiunii de la MTV, Greeg si Onuc, ce a insemnat participarea la show-ul de la ProTv, dar si cum s-a schimbat viata lui dupa aceasta experienta.

Valentin a spus ca si parintii lui sunt implicati in domeniul muzical, doar ca pina acum el nu a fost suficient de motivat sa dea la Conservator si sa intre in acest domeniu. Dupa participarea la concursul de la Pro TV s-a razgandit si abia asteapta sa lanseze primul sau album.

Intrebat cu cine si-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca abia asteapta sa lucreze in primul rand cu Andra pentru albumul sau si mai apoi ar mai colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artistii straini, ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, acesta din urma fiind unul dintre artistii care l-au influentat foarte mult.

Intr-o conversatie in direct via Skype (n.r. lol.mtv este id-ul de Skype al emisiunii) cu una dintre fanele sale, Valentin a declarat ca intr-o luna, maximum doua va scoate si albumul realizat in colaborare cu Andra.

La final, Valentin Dinu le-a daruit fanilor emisiunii LOL ceasul sau norocos, cel pe care l-a purtat pana in finala emisiunii de la ProTv, “Romanii au talent”.

Connect-R a poposit si el in platoul emisiunii LOL cu Greeg si Onuc, unde cei doi prezentatori i-au  facut legatura prin Skype (pe id-ul lol.mtv) cu presedinta fanclub-ului din Timisoar,a pe care artistul a fost foarte incantat sa o revada. Connect-R a mai declarat la LOL ca etnia sa nu reprezinta pentru el nici un fel de problema si ca este de acord cu decizia lui Sarkozy de a repatria toti rromii din Franta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.