Carcotasii iau vacanta

Miercuri, 2 iunie, Serban Huidu, Mihai Gainusa si intreaga echipa v-au pregatit o editie speciala a “Cronicii Carcotasilor”.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, studioul emisiunii a fost luat cu asalt de copii. Asa ca Huidu, Gainusa si colegii lor va prezinta in premiera nationala urmatoarea generatie de carcotasi.

Cine sunt cei care ii vor inlocui la carma emisiunii? Pai Rares si Mircea ii vor lua locul tatalui Serban Huidu, Eva va mosteni scaunul si condeiul lui Mihai Gainusa, iar Mistretu’ si Dezbracatu’ le vor preda stafeta urmasilor Alexandru si Stefan.

Insa asta nu e tot. Echipa Cronicii este mare, asa ca ii veti putea vedea si pe cei care se vor afla peste cativa ani in spatele camerelor de filmat, in regia de montaj sau in trupa Jukebox. La titlul de Bebeluse candideaza cu succes fetitele din trupa de balet invitata in emisiune .

Asadar, daca vreti sa vedeti cum arata noua generatie de Carcotasi, nu pierdeti ultima editie din acest sezon a emisiunii “Cronica Carcotasilor”, miercuri, 2 iunie, de la ora 19.30,  la Prima TV.

One thought on “Carcotasii iau vacanta

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.