Mircea Solcanu blocat pe Transfagarasan

Mircea Solcanu a avut parte de o aniversare a zilei de nastere cu peripetii. In dimineata zilei in care implinea 34 de ani, Mircea s-a decis sa plece la Sibiu alaturi de cel mai bun prieten al sau, Rich.  Cum isi dorea de foarte mult timp sa conduca pe Trasfagarasan, Mircea si-a luat inima in dinti si a pornit la drum.

Am vrut sa-mi fac ziua la inaltime, asa ca m-am trezit, m-am urcat in masina si am plecat, nu a fost nimic premeditat. Planul initial era sa beau o cafea la Sibiu, dar nu am ajuns pana acolo acolo din cauza zapezii. M-am trezit undeva, pe la jumatatea drumului, la o distanta de 300 de metri de cabana Capra, inconjurat de zapada.

In jur nu mai era nimeni, asa ca am incercat sa intorc. Nu mi-a iesit, asa ca am mers cu spatele o buna bucata de drum si m-am gandit ca, daca fac zgomot, o sa cada si restul de zapada de pe margine).

Am rasuflat usurat cand am putut sa intorc, pentru ca deja imi imaginam ca voi ramane blocat, in plina primavara, pe Transfagarasan”, povesteste Mircea.

Vedeta ACASA si-a continuat distractia cu ocazia zilei de nastere cu o sesiune de rasfat in piscina de la Susai.

Am stat un week-end acolo, am inotat, am stat la soare si am citit. Mi-am incarcat bateriile in creierii muntilor. Am vazut un curcubeu magnific si m-am plimbat in padure.”

One thought on “Mircea Solcanu blocat pe Transfagarasan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.