Ultimele cadre din “State si Flacara-vacanta la Nisa” filmate pe acoperisul unui hotel de lux din Nisa

Ultimele cadre ale lung-metrajului “State si Flacara – vacanta la Nisa” au fost filmate la mare inaltime, pe terasa unui hotel de lux din Nisa, aflat chiar pe malul marii. Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Doinita Oancea, Octavian Strunila, Cabral, Loredana si Costin Sforaru au rostit de la etajul al 12-lea replicile de final ale filmului, avand in fata ochilor o panorama minunata a Marii Mediterane.

Peisajul era incredibil de frumos.  Trebuia sa ma concentrez asupra rolului, pentru ca exista tendinta naturala de a sta si a admira ceea ce se afla in fata ta: o intindere de azur”, a povestit Costin Sforaru.

Secventele au fost filmate imediat, fara prea multe duble, asa incat toata lumea a avut timp sa se bucure de locul in care se aflau.

Timp de 10 zile, Coasta de Azur  a fost scena de desfasurare a secventelor din “State si Flacara – vacanta la Nisa”, lung-metrajul ce va difuzat in toamna la ProTV.  Portul, plaja, strazi inguste sau artere principale, cafenele cochete si magazine de lux – toate au alcatuit decorul pentru noul proiect de la ProTV.

One thought on “Ultimele cadre din “State si Flacara-vacanta la Nisa” filmate pe acoperisul unui hotel de lux din Nisa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.