Ultima sută de metri pentru finaliștii Românii au talent

 15 eroi intră vineri în lupta pentru câștigarea titlului de cel mai talentat român

Finala celui de-al cincilea sezon Românii au talent este din ce în ce mai aproape. Vineri, de la 20.30, cei 15 finaliști vor urca pe scenă determinați și plini de voință, pentru a impresiona publicul cu reprezentații de excepție și a câștiga titlul de cel mai talentat român și marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Talentele diverse ale concurenților vor reveni pe scena Românii au talent pentru bătălia finală, reprezentate de către:

  • Cinci cântăreți: Nicoleta Iancu – care a impresionat cu doinele interpretate, Ion Barbu – concurentul care a determinat-o pe Andra să apese butonul auriu, Alexandru Moraru – tehnica lui vocală, dar și interpretarea la chitară au sensibilizat publicul, Carmen Cernea – a cântat operă într-o manieră de excepție și Bogdan Dumitrașcu – constructorul care a emoționat până la lacrimi în momentul în care a cântat piese foarte dificile.
  • Două trupe: The Beat – ai cărei puști au adus de două ori muzica și atmosfera rock pe scena Românii au talent și Concertino – trupa instrumentală care a făcut furori de fiecare dată când s-a prezentat în fața publicului.
  • Nici dansul nu va lipsi din marea finală, iar reprezentanții acestuia sunt Oana Zara și Alexandru Bordea – cei doi tineri au reușit să aducă zâmbetul pe buzele tuturor cu momentele lor de dans contemporan, Bogdan Bolohan – concurentul care i-a lăsat fără cuvinte pe jurați în etapa semifinalelor, atunci când a executat perfect mișcări de breakdace, Kid-A – puștii teribili de la Românii au talent, ale căror elemente de dans contemporan experimental i-au ridicat pe jurați în picioare, dar și Yeva Shyianova – balerina care a adus atât dansul în făină, cât și baletul sau dansul la bară pe scenă.
  • Pentru prima dată în competiție a fost prezentat un moment de tribal fusion – dansul cu care Bianca Coștiug a electrizat atât publicul, cât și jurații.
  • Numerele de magie create de Robert Tudor au demonstrat că, pe lângă magie, Robert este și un bun actor, reușind să aducă pe scenă în semifinală o poveste extrem de sensibilă despre viață.
  • Tot în premieră la Românii au talent, în finala acestui sezon vom avea și un număr de dresaj cu un câine ce are numai trei picioare. Cățelul Bibi împreună cu stăpânul său, Viorel Scînteie, au emoționat publicul cu momentul lor, care a pus accentul pe relația de prietenie dintre aceștia.
  • Rezolvarea cubului rubik de către o persoană necesită foarte multă atenție, inteligență și concentrare. Doar că, de data aceasta vom avea trei puști incredibili, membri ai gupului Speedcubing, care reușesc să rezolve celebrul cub în timp record, făcând un spectacol desăvârșit din acest lucru.

Jurații Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis, dar și cele două gazde ale emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș așteaptă cu nerăbdare show-ul de vineri în care îi vor revedea pe cei mai buni concurenți al celui de-al cincilea sezon Românii au talent.

“La acest show m-a surprins absolut totul până acum și sunt convins că va fi la fel și în marea finală.  Sper că și telespectatorii vor fi alături de noi pentru cel mai important moment din acest sezon. Vor avea, cu siguranță, multe motive să stea lipiți de televizoare: voci incredibile, numere de dans tribal sau contemporan, balet, numere de magie sau de dresaj, vor completa spectacolul extraordinar Românii au talent. Haideți să descoperim împreună, vineri, de la 20.30, cine va fi câștigatorul celui mai impresionat show de televiziune din România!“, a declarat Smiley.

Iar Pavel Bartoș a completat: “Cred că este cea mai mare diversitate de talente de la Românii au talent și mă bucur pentru acest lucru. Sper ca cei de acasă să-l aleagă pe cel mai bun.”

Vineri, de la 20.30, românii sunt aşteptaţi să îl aleagă dintre cei 15 concurenţi pe cel care merită titlul de erou naţional şi premiul de 120.000 de euro, numai la PRO TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.