Ultima ediţie a emisiunii „Duminica poveştilor adevărate”: despre iubirea pentru oameni, în fapte şi cuvinte

* Duminică, 7 iulie, ora 18.10, la TVR 2 şi online pe TVR+

Ultima ediţie a emisiunii „Duminica poveştilor adevărate”, care va fi difuzată duminică, 7 iulie, de la ora 18.10, la TVR 2, îi are ca invitaţi pe scriitoarea Iolanda Malamen şi pe părintele Mihail Milea de la Buzău. Emisiunea poate fi urmărită de la aceeaşi oră şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+.

image

Pictură şi poezie – despre lume

Unul dintre invitaţii acestei ediţii provine dintr-o familie care a ales ca profesie ajutorarea oamenilor, tatăl acesteia fiind doctor, iar mama asistentă medicală. La rândul ei, Iolanda Malamen a vrut să fie un sprijin pentru cei din jur, studiind timp de trei ani medicina veterinară la Iaşi. A avut o serie de expoziţii personale de pictură, consideră că rolul culorilor în ceea ce scrie este foarte important şi, după o bogată experienţă în universul poeziei, a ales să scrie şi proză.

Telespectatorii vor afla care a fost momentul care i-a marcat viaţa, când a scris prima poezie, dar şi detalii interesante despre pasul pe care Iolanda Malamen l-a făcut înapoi, în lumea scrisului, după o pauză de 15 ani.

Credinţă şi chemare – despre oameni
image

Preot, profesor doctor, scriitor de cărţi duhovniceşti şi om, înainte de toate, părintele Mihail Milea din Buzău este cel de-al doilea invitat al emisiunii. Părintele Milea este unul dintre cei care dezvoltă proiecte sociale active, concentrându-şi toate eforturile şi tot ajutorul pe care, la rândul său, îl primeşte din partea voluntarilor, în activităţi de ajutorare a celor nevoiaşi. Bisericuţa Copiilor şi Fundaţia pentru Copii „Sfântul Sava” sunt două dintre proiectele iniţiate de către preotul deja cunoscut sub numele de „bunul samaritean al Buzăului”.

image

Părintele Mihail Milea vine în platoul emisiunii „Duminica poveştilor adevărate” pentru a împărtăşi crezul care-l călăuzeşte în slujirea lui Dumnezeu şi a oamenilor, chemarea, iubirea şi harul care l-au determinat şi ajutat în preoţie, în profesie, în viaţă.

Liana Stanciu şi Costea Lupescu au mai pregătit pentru telespectatori, în această ediţie a emisiunii, un moment muzical de suflet, în interpretarea Paulei Seling.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.