ProFM Baga Mare prezinta: Cautatorii de Comori

Incepand de luni, 8 iulie, ProFM isi muta centrul de comanda la malul marii. De aceasta data, Greeg, Onuc si Madalina iau cu asalt plaja Aruba din Costinesti si pornesc un nou sezon ProFM Baga Mare – editia Cautatorii de Comori.

image

Anul acesta, ProFM se muta in Costinesti, pe plaja Aruba, de unde va transmite LIVE cat e vara de lunga, si asta nu e tot: ProFM lanseaza tuturor ascultatorilor cu chef de distractie in nisip o invitatie care-i va pune la treaba si ii va transforma in CAUTATORI DE COMORI.

Cea mai cool cautare de „comori” incepe luni, 8 iulie si aduce cu ea concerte, vedete si transmisiuni directe, dar si premii pe masura. Cei care ajung pe plaja ProFM pot pleca acasa cu o multime de premii: smartphone-uri, gadget-uri (tablete, laptop-uri), tichete pentru sporturi pe plaja si in mare (banana ride, jet ski etc), cocktail-uri, all day pass-uri la sezlong si premiul cel mare, in fiecare vineri – o vacanta pentru doua persoane.

Si pentru ca distractia in zilele toride de vara merge la fix cu muzica de la ProFM – Antonia, Corina, What’s Up si Cabron au pus primii mainile pe lopeti. Pentru cei care nu reusesc sa ajunga la Costinesti, Greeg, Onuc si Madalina aduc atmosfera de la malul marii pe frecventele ProFM, de luni pana vineri, intre 10.00 si 18.00,  sambata de la 14.00 la 18.00, iar duminica de la 12.00 la 16.00.

Pentru cine nu prinde distractia pe www.profm.ro in fiecare vineri de la ora 18.00, ProFM Baga Mare emisiune cu cele mai tari faze de la mare, pe MTV Romania.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.