TVR lansează site-ul jo2012.tvr.ro, dedicat Jocurilor Olimpice de la Londra

• TVR lansează site-ul jo2012.tvr.ro, dedicat Jocurilor Olimpice de la Londra

După succesul pe care l-a înregistrat la EURO 2012 cu site-ul dedicat acestui eveniment, TVR lansează acum site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, jo2012.tvr.ro, unde amatorii de sport vor putea urmări live competiţiile şi vor fi conectaţi non-stop la atmosfera Olimpiadei.

Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite din 26 iulie în direct pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, dar şi pe jo2012.tvr.ro. Primele competiţii, de joi, 26 iulie, vor fi transmise în direct pe jo2012.tvr.ro şi pe TVR 2, urmând ca ceremonia oficială de deschidere, de vineri, de la ora 23.00, să fie transmisă simultan pe TVR 1, TVR HD şi jo2012.tvr.ro. Vizitatorii site-ului TVR dedicat JO 2012 vor putea alege în zilele următoare ce competiţii să urmărească în direct online, optând între streamingurile simultane. De asemenea, aici pot fi accesate ştiri calde despre toate fazele competiţiei, sportivi, programul transmisiunilor, clasamente, informaţii despre sporturile înscrise în Olimpiadă sau istoria Jocurilor Olimpice.

„Site-ul jo2012.tvr.ro va oferi transmisiuni video de calitate şi informaţii actualizate zilnic privind desfăşurarea competiiţilor sportive de la Jocurile Olimpice de la Londra, date de culise şi comentarii din partea specialiştilor TVR prezenţi în mijlocul evenimentelor. Având experienţa unora dintre cele mai de succes transmisiuni video din online-ul românesc, cum ar fi Festivalul Enescu, Eurovision şi EURO 2012, acum TVR continuă tradiţia difuzării online a evenimentelor importante, prin lansarea acestui site”, declară Gabriel Ispas, project manager jo2012.tvr.ro.

Pentru a putea asigura cea mai bună calitate a transmisiilor online, jo2012.tvr.ro va fi susţinut de Seenow (operat de compania DirectOne), partenerul TVR pentru transmisiuni în mediul online. Având în vedere experienţa EURO 2012, când a fost înregistrat un număr maxim de aproape 32.000 de spectatori simultan, ceea ce a generat un vârf de bandă alocată de 26,53 Gbps, maximul atins pe vreun eveniment video transmis online în România, TVR a luat împreună cu Seenow toate măsurile necesare pentru ca românii să se bucure de cel mai important eveniment sportiv din acest an.

Pe lângă site-ul TVR dedicat Olimpiadei de la Londra, şi portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro are, începând din această săptămână, o secţiune specială JO 2012, care adună înregistrările de arhivă cu succesele românilor la Jocurile Olimpice, dar şi seria de emisiuni România Olimpică, în care sunt prezentate toate loturile României participante la ediţia de anul acesta, de la Londra.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.