Din 21 iulie, Andreea Marinescu este gazda emisiunii “Secrete de stil”, la Prima TV

Incepand din aceasta saptamana, Andreea Marinescu va fi noul ghid al productiei de lifestyle “Secrete de stil”, de la Prima TV.

Dupa jurnalistul Dan Silviu Boerescu, care semneaza rubrica de gastronomie a emisiunii, incepand de sambata, 21 iulie, Andreea Marinescu se alatura echipei de la Prima TV, in postura de gazda.
Andreea este din Constanta, are 28 de ani si a absolvit cursurile unui Master in Comunicare Mediatica, Opinie Publica si Management Informational la Universitatea Andrei Saguna din Constanta.

A cochetat cu modellingul, a jucat in videoclipuri, iar la 17 ani a intrat in televiziune. A lucrat pentru diferite emisiuni locale din Constanta. A prezentat, timp de patru ani, show-ul „Auto Blitz” la un post local si, in paralel, a lucrat la o emisiune de divertisment, unde realiza toate materialele, de la interviuri cu diversi artisti, pana la sfaturi de frumusete, noutati, evenimente, moda. S-a indreptat apoi catre stiri. A lucrat in cadrul departamentului de stiri al unei televiziuni nationale generaliste si a trecut apoi la stirile din sport in aceeasi institutie.

Acum, Andreea a intrat intr-o noua etapa din cariera sa o data cu show-ul “Secrete de stil” de la Prima TV si este gata sa va ofere o jumatate de ora de informatie prezentata sub forma de reportaje, care au ca scop informarea, rasfatul simturilor si trezirea interesului pentru un stil de viata sanatos. Impreuna cu cei mai buni specialisti, va incerca sa  instruiasca telespectatorii in secretele stilului si sa-i ajute sa aleaga ce li se potriveste.

„Secrete de stil” cu Andreea Marinescu – din 21 iulie, in fiecare sambata, de la ora 10.30 la Prima TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.