Tudor Chirilă este noul antrenor: Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy

Pentru a patra oară, “Vocea României”, adevărata competiţie a vocilor, va aduce zeci de romȃni talentaţi în faţa telespectatorilor, la PRO TV. Loredana, Marius Moga şi Smiley vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci, împreuna cu Tudor Chirilă, care se va alătura echipei de antrenori ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei. Pavel Bartoş va fi gazda care dă savoare show-ului şi în sezonul 4 difuzat în această toamnă. Tudor Chirila Tudor Chirilă este cunoscut publicului român drept artistul polivalent – actor, solist vocal şi compozitor. Tudor este un spirit liber, cu o personalitate creativăşi versatilă. Vocalist al formaţiilor “Vama Veche” şi, ulterior, “Vama”, Tudor are o carieră de peste 18 ani în muzică, timp în care a compus peste 80 de cântece. Artistul întregeşte echipa antrenorilor “Vocea Romȃniei” prin dinamismul şi efervescenţa sa. Tudor este o personalitate complexă, creatoare de poveşti: muzicale, teatrale, cinematografice şi literare.

“De-a lungul timpului am refuzat multe oferte în televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuşeam deloc să mă imaginez în postura de TV host. Actor și cântăreț e câteodată chiar prea mult. Cu atât mai legitimă devine întrebarea: – De ce Vocea României? Pentru că îmi place ideea că aş putea să împărtășesc câte ceva din experiența mea unor oameni care vor să reușească în muzică. În viața mea am învățat multe și pe gratis de la oameni generoși. În al doilea rând sper că prezența mea în acest show va aduce mai mult în atenţia publicului muzica pop-rock, care în momentul de față nu beneficiază de expunerea pe care o merită. Mi-aş dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock, să se exprime rock sau pop-rock. Cred că în muzica rock există multă energie și libertate și cred că Vocea și concurenții din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Când spun rock mă gândesc la o plajă mai largă de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrică, la fel. Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy.”, declară Tudor Chirila.

“Toamna trecută l-am invitat pe Tudor să cântăm împreună la Sala Palatului şi la repetiţii mi-a urat să caştig Vocea Romaniei. Anul ăsta, va avea el şansa să fie caştigătorul celui mai tare talent show muzical. Cred că aveam nevoie de talentul şi profesionalismul lui şi îi urez bun venit în echipă. Dar anul ăsta eu câştig!.. Vorba lui J”, a declarat Loredana.

Şi Smiley îi urează bun venit lui Tudor în echipă: „În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-şi va construi o echipă foarte puternică şi va aduce un mare plus competiţiei.”

„Eu îl ştiu de ‘La Radio’, credeam că are doar ’18 ani’, i se mai spune ‘Zmeul’, pentru că nu-i uşor să mergi ‘Pe sârmă’ atâţia ani prin industria asta, de aceea îl înţeleg când zice câteodată ‘Nu am chef azi’! Mă bucur că am rămas alături de Smiley şi Loredana pe care îi respect, şi că am ocazia să lucrez cu un om talentat pe atât de multe planuri cum e Tudor Chirilă ! Tudor, bine ai venit în gaşca noastră! La noi, Vocea e în continuare factorul decisiv J”, completează Marius Moga.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.