Cum s-au distrat vedetele Prima TV la petrecerea de lansare a showului Neam Legat

Duminica, 6 iulie, vedetele Prima TV s-au reunit pentru a viziona in avanpremiera imagini din prima editie a emisiunii Neam Legat. Mihai Gainusa, Codrut Keghes, Virgil Iantu, Mistretzu’, Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Angel Popescu, Alexandru Bogdan, Bogdan Cotlet, Diana Bart, Alexandru Constantin, Laura Belecciu, Bebelusele Ioana si Roxana, Cristi Hrubaru s-au distrat impreuna la prima vizionare a showului.

Micutzu, Adrian Nicolae si Nelu Cortea au prezentat emotionati primul episod, in care Smiley joaca un rol important. Artistul a dovedit ca poate nu doar sa joace alaturi de actorii showului de la Prima TV, dar si sa faca haz de faima care il inconjoara.

 “Neam legat aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiune plina de diversitate. Noul show va avea o structura speciala. In cele 30 de minute oamenii de acasa vor putea urmari mai multe mini serii (de genul telenovela, de groaza, SF etc.), printre care vom strecura si niste scheciuri independente ca gen”, a spus Micutzu la prezentarea showului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.