Trupa Hotel FM: turnee de promovare în Bulgaria şi Republica Moldova

Săptămâna trecută, Hotel FM a parcurs primele două etape din turneul internaţional de promovare: Bulgaria şi Republica Moldova. Miercuri şi joi (23 şi 24 februarie), trupa Hotel FM a fost invitata de onoare a televiziunii din Bulgaria, la spectacolul Selecţiei Naţionale Eurovision din Bulgaria.

Concursul din ţara vecină a fost organizat de televiziunea naţională bulgară la Palatul Culturii din Sofia, iar românii, singurii invitaţi din străinătate, au fost primiţi cu foarte multă căldură şi atenţie din partea gazdelor. Intrarea lor pe scenă a fost precedată de un montaj video cu mai multe înregistrări cu Hotel FM în diverse programe tv.

A doua zi, joi dimineaţă, trupa românească a fost invitată în programul matinal al principalului post tv BNT1. Acolo s-au întâlnit cu proaspăta câştigătoare a selecţiei bulgare, artista Poli Genova, pe care băieţii au invitat-o la Bucureşti. Interesant a fost că producătorii bulgari au ales să încheie programul matinal cu invitaţii români, nu cu artista proprie, dialogul cu Hotel FM depăşind cu căteva minute durata programată iniţial. Prezenţa la matinalul BNT1 a fost urmat de  un scurt interviu acordat de artiştii români postului public de radio din Bulgaria.

Joi seara, trupa Hotel FM s-a întors la Bucureşti, iar vineri dimineaţa a plecat spre Chişinău. După un drum extrem de  obositor din cauza viscolului, românii au ajuns în capitala Moldovei, unde au avut de făcut faţă unui adevărat tur de forţă.

În cele circa 36 de ore petrecute în Republica Moldovei, reprezentantii nostri la Eurovision au avut mai multe apariţii la cele mai importante posturi tv, precum şi la principalul post de radio. Astfel, ei au apărut în direct în programele posturilor Noroc TV şi Jurnal TV, au acordat interviuri în exclusivitate la posturile  de televiziune Moldova 1, Muz TV şi postului Radio Moldova.

Sâmbătă seara, Hotel FM a interpretat piesa „Change” la finalul Selecţiei Naţionale din Moldova, după evoluţia lor fiind anunţate rezultatele concursului.

A doua zi, membrii Hotel FM s-au întors în ţară şi imediat s-au îndreptat spre Satu Mare, unde, în această săptămână, firma Inedit (responsabilă de ţinuta Paulei Seling la Oslo) a lansat ţinuta oficială a delegaţiei noastre la Dusseldorf.

 

One thought on “Trupa Hotel FM: turnee de promovare în Bulgaria şi Republica Moldova

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.