Cabral si-a cumparat pantofi nr. 47, pentru nunta, de la Viena

Pentru ca nu a gasit nicaieri numarul 47,dupa ce a colindat magazinele din Bucuresti in cautarea perechii de pantofi pentru nunta, Cabral s-a urcat in noua lui masina si s-a oprit la Viena.

”2 metri, 110 kg si 47 la picior. Si vine nunta, cu costumul nu am stres, caci il face Alexandru Ciucu, deci va fi perfect. Dar de unde iau eu pantofi de eveniment numarul 47, care sa-mi si placa?! La noi mi-e greu sa gasesc un pantof sport pe numarul meu. In plus, nu e nici timp, ma uit in calendar si vad ca pana la nunta am cate ceva trecut in program pana si in week-end-uri! Ce-i de facut? Viena! In mod normal, pana la Viena, cu masina, drumul dureaza 12 ore.

Daca stam sa calculam, nu prea ai cum sa te incadrezi intr-un week-end, astfel incat sa ajungi acasa duminica, ca sa mai ai timp sa si dormi ceva, sa nu ajungi luni la filmare deja kaput. Asa ca m-am bazat pe masina. Am plecat cu “Furiosul Evo”, asa-i spun eu noului meu Mitsubishi Lancer Evolution, la 04.00 dimineata, sperand sa fac sub 12 ore. Am scos medie buna – si legala, da? – in Romania, iar Ungaria si Austria… mai alert. Am scos 10,5 ore pana in fata primului magazin, deci la 14.30 am ajuns. Si da-i, si alearga!”, povesteste prezentatorul “Povestirilor de noapte”.

Pornit pe cumparaturi, Cabral a luat la rand toate magazinele din Viena in cautarea perechii de pantofi pe care sa o incalte la nunta din luna iunie cu Andreea Patrascu, iubita lui, care nu stia de aceasta escapada a logodnicului.

Si drumul de intoarcere a fost o placere pentru Cabral.

“Pe seara, nani fix 7 ore, si-apoi la drum, in masinuta mea cea fasneata. A mers si mai bine la intoarcere, am facut chiar mai putin cu 10 minute decat la dus. Putin dupa pranz eram in Bucuresti, cu pantofii perfecti pentru nunta, spre surprinderea Andreei, care nu intelegea unde i-am gasit.”

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.