“Trasnitii”, inconjurati de fani, au dat autografe in Complexul Comercial Orhideea si Esplanada

Imnul WE LOVE TO ENTERTAIN YOU si piesa “Iti multumesc” (Trasnitii 1.000) – Alex Vasilache by Directia 5 au rasunat sambata in Complexul Comercial Orhideea, unde “Trasnitii” si-au dat intalnire cu fanii la o sesiune de autografe si dezbateri dintre cele mai serioase.

Pe agenda discutiilor s-a aflat, evident, si subiectul alegerilor prezidentiale, Pupaza si Vandamme neavand cum sa rateze ocazia de a-si face campanie electorala pe ultima suta de metri. Pe 31 mai, in episodul aniversar nr. 1.000, romanii vor afla cine este urmatorul presedinte al tarii. “Vandamme la putere” si “Pupaza, presedinte!” sunt doar cateva dintre lozincile scandate de “alegatori”.

Discursul lui Pupaza i-a provocat lui Vandamme un acces de nebunie temporara, spre fericirea sutelor de fani adunati in fata scenei. Cunoscut pentru tacticile de repliere in lupta, Vandamme si-a recapatat insa uzul ratiunii si lucrurile au revenit la normal. Gogoase, alias Baba, a testat cunostintele publicului care, pe langa entuziasm, a demonstrat ca stie intreaga istorie a serialului. Marele absent al evenimentului a fost Marlanu’, care a ramas, pare-se, in Germania. El si-a facut insa aparitia duminica, la urmatoarea sesiune de autografe, sub forma unei sosii.

Dintre sutele de persoane prezente la eveniment, Ionut Pavel a venit tocmai de la Iasi, sa-si intalneasca actorii preferati. Ionut este un fan fidel al serialului inca de la inceput, si a venit impreuna cu fiica, in varsta de 4 ani, Ema. “Livia Taloi a fost sursa de inspiratie atunci cand am ales numele fetitei noastre”, spune Ionut. “Fiica mea e inebunita dupa Gogoase, trebuia sa venim”. Singuri sau insotiti de familie si prieteni, sanatosi sau trasniti in diferite stadii, fanii au sfidat intemperiile, ajungand si in Complexul Comercial Esplanada, duminica, la a doua intalnire cu “Trasnitii”.

Joi, 31 mai, de la ora 22.15 – episodul nr. 1.000, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.