Banciu l-a depasit pe Badea

Ediţia de duminică, 27 mai, a emisiunii „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, a depăşit în premieră producţia „În gura presei” cu Mircea Badea difuzată de Antena 3. Radu Banciu a comentat duminica seara cele două evenimente ale weekend-ului, meciul lui Lucian Bute, respectiv participarea României la Eurovision.

Astfel, pe segmentul de populaţie urbană , pe intervalul comun de difuzare cuprins între 23.13-23.54, B1 TV a înregistrat o medie de share de 6.5% şi un rating mediu de 2.1%, timp în care Antena 3 obţinea o medie de 6.4% share, respectiv 2% rating.
De asemenea, la nivel naţional, diferenţa dintre cele două programe este şi mai accentuată, „Lumea lui Banciu” obţine 5.1% share şi 1.5% rating mediu faţă de 4.5%, respectiv 1.3% cât înregistrează „În gura presei” pe Antena 3. Vârful de audienţă al programului s-a produs la ora 23.30 când pe B1 TV se uitau, la nivel naţional, 359.000 de telespectatori.

Emisiunea lui Radu Banciu confirmă astfel trendul ascendent înregistrat în ultima perioadă, reuşind după aproape un an de la lansare să atragă un public fidel.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.