“Trăsniţii” au îndeplinit visul unei fane, oferindu-i un rol în serial

Campania “Pune-ţi o dorinţă!” continuă la Prima TV! “Trăsnitii” au îndeplinit visul unei fane, oferindu-i un rol într-un episod al îndrăgitului serial. 

image

Simona Robu are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a la liceul teoretic “Emil Racoviţă” din Vaslui. Tânăra este o fană înfocată a “Trăsniţilor” încă de la lansare. Mare admiratoare a “şocâtelui” lui Grig, Simona şi-a dorit şi ea unul şi a fost foartel încântată când, într-un final, l-a descoperit într-un magazin artizanal. De atunci, acesta este oaspete de onoare în camera ei. 
“Nu am mai vizitat capitala niciodată, însă echipa Prima TV mi-a pregătit o surpriză foarte frumoasă, arătându-mi diverse atracţii turistice ale oraşului”, povesteşte Simona.

image

“Întâlnirea cu Trăsniţii a fost excepţională. Toţi sunt nişte oameni minunaţi şi calzi. La filmări, am simţit cu adevărat că îmi trăiesc visul, am făcut ceea ce-mi doream de foarte mulţi ani, si anume să joc alături de actorii mei favoriţi, rolul meu fiind cel al unei fane a domnului Pupăză”, a spus Simona.
Surprizele nu s-au oprit aici, echipa “Trăsniţilor” oferindu-i tinerei aniversarea de majorat pe care şi-o dorea, chiar pe platouri, după încheierea filmărilor.

image

“Doresc să mulţumesc din suflet postului Prima TV, Trăsnitilor şi lui Grig Chiroiu, pentru că mi-au îndeplinit visul şi mi-au oferit această şansă deosebita. A fost una dintre cele mai frumoase experienţe ale vieţii mele!”, a spus

Simona.
“Mă bucur foarte mult că am putut să facem pe cineva atât de fericit, acesta fiind şi scopul campaniei. Aşteptăm în continuare înscrieri pentru îndeplinirea dorinţelor!“, a spus Grig Chiroiu.

Cum a decurs experienţa Simonei, veţi vedea duminică, 19 mai, la ora 17.50, înainte de jurnalul „Focus 18”, si la „Trăsniţii”, în episodul de luni, 20 mai, de la ora 22.15, la Prima TV.

Telespectatorii îşi pot trimite dorinţele lor vedetelor preferate pe site-ul  http://dorinte.primatv.ro/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.