Alexandra Bădoi, La Femme în Micul Paris

Prezentatoarea ştirilor despre vreme din cadrul jurnalului Observator de la Antena 1 şi cântăreaţa de muzică trance Alexandra Bădoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme în România.

image

”Mă simt onorată să fiu ambasadorul de imagine al brandului La Femme! Această companie funcţionează de ani buni în piaţa românească, respectând femeia, moda şi bunul simţ. Îmi doresc ca împreună cu echipa din spatele acestui brand să promovăm stilul chic şi trendy prin ţinutele de inspiraţie franţuzească! Mai mult de-atât, ne propunem ca fiecare doamnă sau domnişoară să se simtă cu adevărat «La Femme»”, spune Alexandra.

image

Colaborarea vedetei cu una dintre cele mai cunoscute companii româneşti în domeniul retailului vestimentar marchează lansarea conceptului şi colecţiei La Femme primăvară-vară 2013 – Moda à la Paris – atât pe noua platformă online www.lafemme.ro, cât şi în magazine.

„Alegerea Alexandrei a fost una uşoară şi firească. Este tânără, frumoasă şi fermecătoare şi vrem ca toate clientele noastre să se simtă la fel. Este un model demn de urmat, o persoană talentată, care şi-a păstrat modestia. Elegantă şi cu bun gust, Alexandra este una dintre tinerele prezente în televiziune despre care am considerat că

reprezintă «chicul parizian» pe care La Femme îl doreşte prezent în Bucureşti, micul Paris”, afirmă Magda Trandafirescu, manager La Femme.

image

La Femme este un brand romanesc născut in 1994 din dorinţa de a crea ţinute chic şi trendy pentru toate varstele. De 19 ani, La Femme oferă clientelor sale calitate, eleganţă şi feminitate.

Noua colecţie primavară vară 2013 “Moda a la Paris” este produsă în Franţa şi este inspirată de divele franţuzeşti de altdată. La Femme invită prin noua sa colecţie la feminitate, delicateţe şi romantismul Parisului anilor ’60. Fustele cloş, rochiile seducatoare de seară şi combinaţii delicate din voal şi brocart aduc un omagiu divei pariziene şi stilului său inconfundabil.

În prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate în Bucureşti, Constanţa şi Pitesti si un magazin online www.lafemme.ro.

Astfel de ţinute chic si trendy inspirate de moda a la Paris a purtat Alexandra în prima ei şedinţă foto pentru La Femme în cadre reprezentative pentru atmosfera Micului Paris. Fotografiile au fost realizate de Vali Căloiu, hairstylingul a fost asigurat de Ana Bucur (hairstylist Butterfly Beauty Center), nailstylingul de Mari Ştefănescu – Cherie Nail Styling (servicii disponibile şi la Butterfly Beauty Center), iar pantofii au fost furnizaţi de Carmine Shoes (www.carmineshoes.ro).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.