Eurovision 2010: Traistariu a refuzat sa-i ia locul lui David Bryan

Andra a refuzat oferta de piese. Mihai Trăistariu n-a fost de acord să cânte piesa interpretată de D. Bryan. Aşa că următorul, posibil, intepret este Dragoş Chircu. Sunt noutăţi la cald„, scrie Andrei Partos pe site-ul sau.

Asa cum aflaseram inca de ieri, dupa ce s-au stabilit finalistele concursului national Eurovision 2010, Mihai Traistariu a fost solicitat sa interpreteze doua piese: „See you in Heaven, Michael”, compusa de Mircea Romcescu, si „Come as one”  – compozitor Gabriel Baruta, interpret David Bryan, despre care nu stim cum a ajuns in faza preselectiei, trecand de etapa inscrierii. Regulamentul de anul acesta al concursului prevede ca nu se pot inscrie in competitie compozitorii si interpretii care nu au cetatenie romana.

Conform ziarului Click, aceasta este chiar piesa pe care Mihai a refuzat-o, pe motiv că regulamentul nu i-a permis să o cânte împreună cu trupa suedeză Biondo.

„Nu-mi vine să cred că se află pe primul loc. Acum ce fac? Mă bate gândul s-o cer înapoi, din moment ce David, fiind străin, nu are voie să participe. O să mă gândesc serios, pentru că este o şansă importantă să revin pe scena Eurovision şi nu vreau să-i dau cu piciorul. Totuşi, nu ştiu sigur dacă piesa dă bine cu o singură voce”.

Desi era entuziasmat aseara de ideea de a reveni pe scena Eurovision cu piesa „Come as one”,  Traistariu ar fi decis sa nu-i ia locul misteriosului David Bryan, asa cum sustine Andrei Partos.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.